Usi Deschise la UNATC

Intre 3 si 5 martie, Usi Deschise, aflate la cea de-a XXI-a editie, va ofera sansa de a fi studenti la Universitatea Nationala de Arta Teatrala si Cinematografica „I.L. Caragiale”.

Daca sunteti pasionati de domeniul artistic sau curiosi sa aflati cat mai multe din culisele facultatilor de teatru si film puteti sa participati la ateliere si cursuri deschise de actorie, coregrafie, exercitii de regie-teatru, demonstratii de tehnica in manuirea marionetei, cursuri interactive de scrima, proiectii de film, workshop-uri de regie film si animatie, expozitii de scenografie si intalniri-dialog de teatrologie, management cultural si jurnalism teatral. Cu aceasta ocazie, veti primi informatii utile despre admitere si veti putea intra in dialog cu reputati profesori.
In fiecare seara, sunteti invitati la spectacolele „Ivanov” de A.P. Cehov, „Mizerabilii” de Victor Hugo, „Poveste furtunoasa” dupa I. L. Caragiale sau „Frumoasa si bestia”, dupa Jean-Marie Leprince de Beaumont unde veti descoperi talentul si pasiunea studentilor nostri.
Usile se deschid vineri, 3 martie, la ora 10:00 la sediul UNATC „I. L. Caragiale”, str. Matei Voievod, nr. 75-77, sector 2, Bucuresti.
Puteti gasi programul complet al evenimentului pe site-ul www.unatc.ro sau pe pagina de Facebook https://www.facebook.com/usideschiseofficialpage.

Parteneri media: DC News, Agerpres, TV City, Economistul, Realitatea.net, Ziarul Metropolis, Sapte Seri, orasulm.eu, Gratuitor, Aarc, Agentia de Carte, IQool, Senso Arte, Raftul cu idei, bucuresteni.ro.