Un spectacol inedit cum nu ati mai vazut – Clipe de viata 2015!

Mai sunt doar cateva zile pana cand 20 de artisti se vor intalni pentru a da viata unui spectacol-eveniment, un spectacol plin de momente emotionante: Clipe de viata 2015.

Luni, 23 martie, ora 19.30 va avea loc la Sala Studio a Teatrului National „I.L.Caragiale” din Bucuresti un spectacol complet, cu adevarat unic. Spectacolul, productie a UNITER, este conceput in spiritul solidaritatii de breasla ca un ajutor venit din partea artistilor pentru artistii care au parasit scena.

Iata spoturile realizate pentru promovarea acestui eveniment:

https://www.youtube.com/watch?v=H7JTAYPMcrg&feature=youtu.be
https://www.youtube.com/watch?v=MzpjByXda-A&feature=youtu.be
https://www.youtube.com/watch?v=XqBBYaHtw8E&feature=youtu.be

Vor fi multe surprize, va fi teatru, muzica, dans si poezie, adica o seara speciala plina de momente unice, vibranta, daruita cu aleasa recunostinta de artisti pentru cei care le-au inspirat dragostea fata de arta. Pentru ca, asa cum afirma si Oana Pellea „Orice clipa de viata este o minune”. Gazde vor fi Maria Dinulescu si Ion Caramitru.

Din distributie fac parte Margareta Paslaru si corul „Divina Armonie”, Oana Pellea, Emilia Popescu, Victor Bucur, Corina Chiriac, Felicia Filip, Victor Rebengiuc, Florin Zamfirescu, Lari Giorgescu, Calin Grigoriu, Rodica Mandache, Teatrul Masca, Maia Morgenstern, Adrian Naidin, Ovidiu Niculescu, Ioan Gyuri Pascu, Mariana Preda, Mirela Jienescu.

Bilete: Teatrul National Bucuresti, www.bilet.ro, www.bilete.ro, www.eventim.ro
Alatura-te Campaniei, cumpara bilete, bucura-te de teatru si fa o fapta buna! Fiecare bilet cumparat inseamna nu doar un semn de reverenta pentru munca actorilor, ci si un imens ajutor.
Sumele stranse din vanzarea de bilete se pot dona in Fondul de Solidaritate Teatrala (Cont: RO40RZBR0000060007801286 deschis la Raiffeisen Bank, Agentia Piata Amzei).
Ulterior, sprijinul financiar oferit artistilor varstnici cu probleme de sanatate va fi dovada ca acest simbolic contract de solidaritate teatrala a fost asumat si insusit.
Organizatori sunt UNITER – Uniunea Teatrala din Romania, Teatrul National „I.L.Caragiale” din Bucuresti, Primaria Municipiului Bucuresti, ARCUB – Centrul Cultural al Municipiului Bucuresti.