Triplu eveniment la Galeria SENSO Vernisajul expozitiei colective de ARTA DECORATIVA

Inaugurarea Galeriei SENSO de Arta Contemporana cu vanzare si lansarea albumului de arta Ileana Dana Marinescu.

Va invitam marti, 9 decembrie 2014, orele 18:00, la vernisajul expozitiei colective de ARTA DECORATIVA care va avea loc la Galeria SENSO (parter si etaj), Bd. Unirii nr.15, sector 5, Bucuresti.


Expozitia de ARTA DECORATIVA este o noua manifestare cultural-artistica gazduita de Galeria SENSO, fiind alcatuita din 11 nuclee ale expozitiilor personale realizate de artistii vizuali Cela Neamtu, Costel Iacob, Dan Bancila, Daniela Fainis, Ileana Dana Marinescu, Nicolae Moldovan, Jorge Mafu, Marius Burhan, Valeriu Schiau, Dumitru Traian Tili si Manuela Botis. Este un veritabil mecenat care nu tine seama de generatii, de stil, de viziune sau de mod de abordare, ci de valoare, de notorietate si de dorinta de a conferi spatiului de expunere prestanta binemeritata.

Cuvantul de deschidere al expozitiei va fi sustinut de criticul de arta Doina Pauleanu, director al Muzeului de Arta din Constanta.

Cu aceasta ocazie va avea loc si inaugurarea Galeriei SENSO de Arta Contemporana cu vanzare, o expozitie permanenta in care vor fie expuse lucrari de pictura, sculptura, grafica si arta decorativa.

Si tot pe 4 decembrie va fi lansat albumul de arta dedicat artistei Ileana Dana Marinescu, o lucrare editata in conditii grafice deosebite si sponsorizata de Fundatia FILDAS ART. Membra a U.A.P.R., protagonista a zeci de expozitii personale si de grup in Bucuresti, in tara si in strainatate, binecunoscuta artista are expuse cateva lucrari reprezentative in salonul aflat la intrarea Senso CineCafé.

Expozitia de ARTA DECORATIVA poate fi vizitata in perioada 9 decembrie 2014 – 31 ianuarie 2015.

Program Galeria de Arta SENSO:

Zilnic, de luni pana vineri intre orele 11.00 – 18.00, sambata si duminica intre orele 12.00 – 18.00.

Catena Grup, prin Programul Catena pentru Arta este sponsor al evenimentului gazduit de Galeria SENSO.

Va invitam sa vizionati reportajele dedicate expozitiilor gazduite pana acum de Galeria de Arta SENSO accesand link-ul: https://Sensoarte.ro/arte/categorie-arte-vizuale

Ne bucuram si suntem onorati sa ne fiti alaturi la aceasta manifestare care va avea loc marti, 9 decembrie 2014, orele 18:00 la Galeria SENSO.

Evenimentul va fi urmat de un cocktail.

Teodora Marin
Coordonator Comunicare
Mobil: 0744318725

Oana Georgescu
PR Specialist
Mobil: 0741106723