Teatrul ”Ion Creanga” si Asociatia Down Bucuresti celebreaza impreuna Ziua Mondiala a Sindromului Down

„Pinguinii melomani” – Vineri, 20 martie, ora 19.00, reprezentatie gazduita de Teatrul Excelsior

Cu ocazia Zilei Mondiale a Sindromului Down, Teatrul Ion Creanga se alatura programului realizat de Asociatia Down Bucuresti cu o reprezentatie speciala a spectacolului muzical Pinguinii melomani.

Dedicat copiilor si tinerilor cu Sindrom Down, precum si familiilor acestora, evenimentul va avea loc vineri, 20 martie, ora 19.00, la Teatrul Excelsior.

O productie interactiva, realizata in cadrul programului Educatia Timpurie – Teatru pentru 0-6 ani, Pinguinii melomani este unul dintre cele mai populare titluri propuse de Teatrul Ion Creanga in stagiunea curenta, fiind sustinut atat in salile de spectacol ale teatrelor partenere, cat si in spatii mai putin conventionale – centre culturale sau comerciale. Montarea, semnata de Alexandrina Halic si Anca Zamfirescu, aduce pe scena o aventura melomana, ai carei eroi sunt doi pinguini simpatici – Pingunel si Pingunica.

In drumul lor spre Polul Sud, acestia trec printr-o serie de incurcaturi si se ratacesc, insa, cu un nou prieten alaturi si cu ajutorul muzicii, reusesc sa gaseasca drumul spre cel mai potrivit loc pe care sa-l poata numi acasa.

Teatrul Ion Creanga si Asociatia Down Bucuresti se afla la a doua colaborare de acest gen, scopul evenimentului fiind de a facilita intalnirea tinerilor spectatori cu lumea magica a teatrului, a personajelor si povestilor sale, pline de culoare.

Pentru mai multe informatii si detalii despre spectacol accesati website-ul www.teatrulioncreanga.ro si pagina Facebook.com/TeatrulIonCreanga.