Regizorul Eugen Gyemant debuteaza in film si pregateste un nou spectacol

Eugen Gyemant, unul dintre cei mai de succes tineri regizori de teatru din România, debuteaza, in aceasta toamna, ca actor de film si pregateste un nou spectacol. Lungmetrajul Autoportretul unei fete cuminti, in care Eugen Gyemant isi face debutul ca actor, poate fi vazut, incepand din weekendul trecut, in cinematografele din toata tara. Desi am avut doar cateva secunde în film, cred ca am tras vreo 20 de duble. A fost destul de stresant pentru ca trebuia sa prindem exact intervalul de timp in care sa fie un anumit tip de lumina afara. A fost prima mea experienta de actorie pe film, dar m-as bucura foarte mult daca as mai avea ocazia sa fac asta, spune Eugen Gyemant.

In teatru, Eugen Gyemant a inceput repetitiile pentru cel mai nou spectacol al sau, un proiect-surpriza ce va avea premiera in luna noiembrie, in Bucuresti.

Pana atunci, stagiunea 2015-2016 incepe cu Jurnalul lui Adam si al Evei, un spectacol despre inocenta si descoperire, dupa un text de Mark Twain, programat pe 1 octombrie, la ora 21:45, la Godot Cafe Teatru.

Pe 11 octombrie, Indoiala, un spectacol-parabola cu Emilian Oprea in rolul principal, dupa un text de John Patrick Shanley premiat cu Pulitzer-ul pentru Dramaturgie, se reia la Teatrul Maria Filotti din Braila.

Bullets over Lipscani, spectacolul cel mai premiat si cu cel mai mare succes la public al regizorului Eugen Gyemant, are prima reprezentatie din aceasta toamna pe 22 octombrie, la ora 21:45, la Godot Cafe Teatru.

Eugen Gyemant este unul dintre cei mai de succes tineri regizori de teatru din România. A absolvit Regie de teatru la UNATC în anul 2008, iar de atunci a montat peste 10 spectacole în teatre și spații independente din București și din alte orașe. Cel mai important premiu al carierei este Premiul pentru cel mai bun regizor la Maratonul Teatrului Independent 2012, pentru spectacolul Bullets over Lipscani.

Pentru mai multe amanunte despre proiectele regizorului Eugen Gyemant si programul complet al spectacolelor, vizitati pagina oficiala de Facebook: https://www.facebook.com/EugenGyemant13.