PASAREA ROCK lanseaza melodia de Craciun, COMETA STEA

In prag de Sarbatori, trupa „Pasarea Rock” continua sa isi incante admiratorii cu interpretarile sale remarcabile, dar si cu surprize, lansand o noua melodie menita sa readuca in suflet bucuria simpla, dar inaltatoare, a Craciunului petrecut alaturi de cei dragi.

Intitulata COMETA STEA, pe versurile binecunoscutului Florin Dumitrescu, pe muzica lui Josef Kappl, noua piesa a trupei Pasarea Rock pune in evidenta apartenenta noastra crestina si invita la dezvoltarea puterii de a iubi si de a darui.

Initial, titlul acestei melodii a fost Trei crai de la rasarit, personaje reprezentate de Mircea Baniciu, Josef Kappl si Ovidiu Lipan Tandarica, care dupa lungi… rataciri s-au regasit si au pornit pe acelasi drum catre inimile iubitorilor de muzica de calitate. Odata cu aceasta noua melodie, trupei i se alatura Narcis Tran – Korsar, un nou colaborator, tanar si foarte talentat, care va sustine canta la chitara cu 12 corzi, dar va face si backing vocal.

Astfel, noua compozitie realizata sub egida casei de productie Revolver, va rasuna in toate concertele trupei din intreaga tara si poate fi ascultata atat la posturile de radio, pe canalul de Youtube – https://youtu.be/dfnn7e_qZoQ, cat si pe pagina de Facebook a formatiei www.facebook.com/BaniciuKapplLipan.

Iata si versurile piesei Cometa Stea (Muzica: Josef Kappl, Textul: Florin Dumitrescu)

Trei crai de la Rasarit

– de la Rasarit

fara sa se fi vorbit

– nici nu s-au vorbit

au pornit spre asfintit

– de la Rasarit

unde minunea s-a ivit

Sus, in ceruri…

steaua stralucea

Sus, departe…

si-i indruma

Cometa stea

nu vrea sa stea

alearga-ntruna

noi dupa ea

Craiasa stea

de crezi in ea

minunea lumii iti va arata

Trei crai de la Rasarit

– de la Rasarit

mult au mai calatorit

– ce-au calatorit

pina cind s-au intilnit

– steaua i-a-ntilnit

unde minunea s-a ivit

Dar din darul crailor noi obisnuim

de Craciun sa daruim…

Semnul care-aduce-n inimi dragostea

e cometa-stea…

Cometa stea…

de crezi in ea

minunea lumii iti va arata

Dupa succesul primului albumul, intitulat Legenda, Josef Kappl, Mircea Baniciu, Ovidiu Lipan Tandarica, Nicu Patoi si Sorin Voinea lucreaza la definitivarea celui de-al doilea material discografic ce urmeaza a fi lansat anul viitor cu prilejul implinirii celor 5 ani de la debutul proiectului Pasarea Rock, pornit in 2014 de catre Mircea Baniciu, Josef Kappl si Ovidiu Lipan Tandarica, din dorinta de a continua ceea ce au inceput impreuna cu formatia care i-a consacrat, Phoenix. Si tata ca, la numai dupa patru ani si jumatate de la infiintare, Pasarea Rock este intr-o forma de zile mari, asta si datorita artistilor extraordinari care intregesc formula, Sorin Voinea si Nicu Patoi. De-a lungul acestei perioade, artistii au muncit, au compus, au reochestrat si au lansat pe piata primul album, intitulat Legenda, care suna extraordinar, dupa cum spun artistii. De la infiintare, Pasarea Rock a mai lansat doua EP-uri, Calusandra si Hora fara de hotar si are cel putin doua melodii de succes – Calusandra si Praznic naprasnic, iar turneele sustinute de formatie au confirmat, succesul proiectului.