Parada ecvestra in Parcul Herastrau, in avanpremiera celei de-a 3-a editii a Salonului Calului

Bucuresti, 17 septembrie 2014 – Clubul de echitatie Equestria va prezenta sambata, 20 septembrie, in Parcul Herastrau, intre orele 11-13, o spectaculoasa parada ecvestra, inclusa in editia din acest an a Zilelor Bucurestiului. Gandita ca o avanpremiera la cea de-a 3-a editie a Salonului Calului, parada Clubului Equestria va include defilarea unui echipaj de 6 cai condusi calare de sportivi, precum si o trasura cu doua personaje de poveste costumate in printese. Momentul artistic-sportiv va demara pe aleea Michael Jackson, cu plecare de la intrarea dinspre Arcul de Triumf, urmand sa strabata, in cele doua ore de spectacol, intreg Parcul Herastrau. Parada Equestria va fi precedata de un ansamblu de fanfara.

Show-ul de sambata pregatit de baza hipica Equestria din Tancabesti (DN1 – Snagov) este inclus in programul oficial al evenimentului anual Zilele Bucurestiului, care la această editie se desfasoara in intervalul 19-21 septembrie. Parada este un preambul al unui complex program de show-uri ecvestre electrizante (dresaj sportiv pe muzica, show-uri cu ponei si show-uri ecvestro-moto, cascadorii demonstratii de curse de trap si de galop, concursuri de atelaje etc.), care va avea loc in primul week-end al Salonului Calului (27-28 septembrie).

Biletele la cel mai mare eveniment ecvestru al anului, Salonul Calului, se pot achizitiona pe www.myticket.ro, www.ticketpoint.ro, in reteaua magazinelor Diverta (Diverta Mall Vitan, Diverta Magheru, Diverta Plaza, Diverta Unirea, Diverta Baneasa, Diverta Sun), magazinul Muzica (Calea Victoriei 41-43) si Libraria Mihai Eminescu (Bd. Regina Elisabeta nr.16), precum si la sediul clubului organizator Equestria (sat Tancabesti, com. Snagov, pe DN 1). Preturile biletelor variaza intre 50 RON/zi /adulti, respectiv 25 RON pentru copii pana la 12 ani in week-end-ul dedicat show-urilor si la Concursul international de sarituri peste obstacole FEI CSI Grand Prix (week-end-ul 4-5 octombrie), respectiv 100 RON/ adulti, 50 RON pentru copii pana la 12 ani la evenimentul special Seara Cailor. Biletele pot fi achizitionate online cu cel mult 4 zile inainte de data desfasurarii fiecarui eveniment.

Organizat de clubul de echitatie Equestria din Tancabesti (DN1-Snagov), Salonul Calului, aflat anul acesta la cea de-a 3-a editie, are tema de inspiraţie faimosul Salon du Cheval din Paris.

Sponsor principal: Friedrich Wilhelm Raiffeisen

Sponsori: Centrul oftalmologic Oculus, Audi, CA IMMO, Beautik

Parteneri: Jockey Club Roman

Parteneri onorifici: Primaria Municipiului Bucuresti, Ministerul Agriculturii si Dezvoltarii Rurale, Autoritatea Natională pentru Turism, Departamentul pentru Intreprinderi Mici si Mijlocii, Mediu de Afaceri si Turism

Cu sprijinul: Helpnet, Corona Gardens, La Martina

Parteneri media: Radio 21, Radio Romania Actualitati, Catavencii, Ziare.com, Gazeta Sporturilor, City Compass, Luxury, Sportnews.ro, The Economist Intelligent Life, Legal Magazin, Business24.ro, Photo Magazine, Romania-Insider.com, Senso Arte.ro, Tonica, Ilfov Sport, Insport.ro, paginadeagricultura.ro, totuldespreanimale.ro, dalar.ro.

Mai multe informatii pe: www.salonul-calului.ro

Clubul Equestria a fost infiintat in anul 2010 de catre Dr. Ozana si
Cristian Moraru. Este situat in zona Snagov, sat Tancabesti pe o
suprafata de 2,5 hectare din care 1 hectar il reprezinta constructia
clubului la sol. Equestria dispune de terenuri de concurs si manej,
padocuri, 80 de boxe pentru cai, manejuri acoperite, tribune pentru 500
de spectatori, si detine 65 cai (28 proprii si 37 in pensiune) din cele
mai frumoase rase. Clubul permite plimbari in aer liber in imprejurimi
si organizeaza permanent lectii de echitatie pentru copii si amatori.
Dotarile sunt completate de un hotel si un restaurant cu o capacitate de
50-60 de persoane, precum si o terasa exterioara. Equestria organizeaza
competitii regulate de echitatie pentru profesionisti, dar si pentru
copii si amatori. Manifestarile deja traditionale includ Cupa Equestria,
Marele Premiu al Municipiului Bucuresti, concursurile de casa Equestria
sau, incepand cu 2013, Concursul international de sarituri peste
obstacole FEI – Longines Grand Prix.

www.equestria.ro