‘OMAGIU PRIMAVERII” la GALERIA CALEA VICTORIEI 33

Galeria de Arta Calea Victoriei 33 va propune, in perioada aprilie – mai 2015, o expozitie colectiva a artistilor Marian Nacu, Vitalie Butescu, Doru Deliu, Corneliu Dragan-Targoviste, Laurentiu Midvichi, Mihai Potcoava, George Savu, Zina si Vasile Sitari, Mioara si Sergiu Plop, Rares Pantea, Horea Cucerzan, Nicolae Blei, Constantin Daradici, Veascelav Jiglitski, Lucian Muntean.

Pe simeze veti putea admira circa 130 de lucrari (pictura, grafica, sculptura mica, ceramica, fotografie) ale creatorilor recunoscuti in prezentul contemporan al artei cu numeroase interpretari de strazi si gradini urbane, cladiri si monumente istorice ce surprind parfumul si caldura arhitecturii de altadata, a traditionalului sat romanesc cu obiceiurile si mestesugurile sale, vazute si studiate in numeroasele calatorii de studiu facute atat in Romania, cat si in strainatate.

Marian Nacu, un cunoscut bijutier, expune sidef si ametiste, chihlimbar, ambre, argint in combinatii ce demonstreaza o fantezie uimitoare. Inspiratia vine din natura si bijuteriile maestrului o demonstreaza.