Intampina sarbatorile de iarna impreuna cu Teatrul Masca!

Duminica, 7 decembrie, ora 17.00, Teatrul Masca organizeaza in amfiteatrul din Bdul. Uverturii cea de-a zecea editie a Impodobirii Bradului de Craciun.
Obiceiul impodobirii bradului este unul “in familie”, iar atunci cand iubesti teatrul, cu siguranta actorii au devenit pentru tine o mare familie. Daca vorbim despre Teatrul Masca, putem spune ca in ultimul deceniu, spectatori, actori sau restul personalului, am intampinat impreuna fiecare sarbatoare si am reusit sa cream de fiecare data atmosfera de liniste, teatrul devenind astfel „acasa” pentru fiecare dintre noi, declara Mihai Malaimare, Directorul Teatrului Masca.
Obiceiul impodobirii bradului alaturi de actorii Teatrului Masca este o traditie pentru locuitorii din cartier. In fiecare an, ei vin impreuna cu intreaga familie si aduc globulete cu care impodobesc bradul din amfiteatru. Atmosfera este una care ne aduce aminte de obiceiuri si traditii: se canta colinde si se impart mere si covrigi.
Intrarea este libera.
Detalii pe www.masca.ro
Parteneri media: TVR2, Bucuresti FM, Romania Libera, Ziarul Ring, Curierul National, Sapte Seri, Zile si Nopti, Yorick.ro, Casamea.ro, Port.ro, PRwave.ro, Calendar evenimente, Woman2woman.ro, Lifeandthecity.ro, Redactia4fun.ro, Teatral.ro, Instilulmeu.ro, Senso Arte, Teatrul.com, TV City, LaRevista.ro, Ziarul Metropolis