Expozitia de Pictura Popas la Conacul OtetelisanuC

Un eveniment Contemporanii la TNB, spatiul expozitional din Foaierul Salii Media, aripa Intercontinental, 10 martie - 10 aprilie 2015

Marti, 10 martie, orele 19:00, la Teatrul National ”I.L. Caragiale” Bucuresti, in foaierul Salii Media – aripa Intercontinental va avea loc vernisajul expozitiei de pictura Popas la Conacul Otetelisanu,.

Expozitia reuneste peste 60 de lucrari de arta plastica si vizuala sub semnatura a patru pictori romani: Sorin Iosub, Marcel Lupse, Christian Paraschiv si Mihai Sarbulescu, a artistului multimedia Maria Grigorescu si a graficianului Mihail Alexandrescu. Alaturi de acestia, scriitorul si eseistul Costion Nicolescu semneaza continutul editorial al catalogului expozitiei. Lucrarile expuse, catalogul expozitiei si documentarul filmat reprezinta o frantura din experienta celor sase artisti invitati in cadrul taberei de creatie Popas la Conacul Otetelisanu, actiune organizata in luna octombrie a anului 2014, in cadrul Proiectului Contemporanii, cu sprijinul Fundatiei Domeniul Otetelisanu.

In deschiderea evenimentului: scriitorul Costion Nicolescu si curatorul expozitiei, Maria Pasc.

Expozitia poate fi vizitata in perioada 10 martie – 10 aprilie 2015 in orele de program ale TNB. Accesul in sala de expozitie se va efectua prin intrarea de la Sala Atelier.

Contemporanii este un proiect initiat si derulat de Asociatia Fauritori care isi propune valorizarea Culturii romanesti actuale prin favorizarea actului de creatie, abordat intr-o perspectiva unitara cu creatorul. Proiectul Contemporanii are ca obiectiv organizarea si sustinerea de activitati artistice si socioculturale, pentru educarea sensibilitatii estetice a publicului