Concursul Cea mai buna piesa romaneasca a anului 2014

Uniunea Teatrala din Romania – UNITER anunta ca editia 2014 a Concursului de dramaturgie Cea mai buna piesa romaneasca a anului primeste piese de teatru pentru inscrierea in competitie pana la data de 20 ianuarie 2015 (data postei).
Autorii vor trimite piesele prin posta sau prin depunere individuala la Secretariatul UNITER in format electronic (salvate pe un CD, nu prin e-mail), intr-un singur exemplar, nesemnate, cu un motto scurt pe pagina de titlu. CD-ul ce contine piesa inscrisa la Concurs va fi insotit de un plic inchis in care vor figura datele de identificare ale autorului (nume, adresa, telefon, e-mail). Acelasi motto de pe pagina de titlu a piesei va fi inscris si pe plicul inchis cu datele de identificare.
In cazuri bine motivate, piesele pot fi trimise in format dactilografiat, prin posta sau depuse direct la Secretariatul UNITER. Pentru buna desfasurare a Concursului, rugam sa se aleaga varianta trimiterii in format CD.
Adresa postala pentru inscrierea pieselor: Str. George Enescu nr.2-4, sector 1, Bucuresti, cod postal 010305, cu mentiunea Pentru Concursul Cea mai buna piesa romaneasca a anului 2014.
Nu se primesc in concurs piese scurte (intr-un act), dramatizari, piese publicate sau reprezentate. Textele inscrise in concurs nu se inapoiaza.
Juriul va anunta piesa castigatoare la sfarsitul lunii martie 2015, iar Editura UNITEXT o va publica intr-un volum ce va fi lansat la Gala Premiilor UNITER din aprilie 2015, moment in care va fi inmanat si premiul.
Concursul, premiul si tiparirea piesei castigatoare sunt finantate prin efortul si sub egida Casei Regale a Romaniei.
Uniter 5 decembrie 2014
Pt.conf.
Elena Popescu
coordonator proiect