CATENA sustine Teatrul Romanesc Stagiunea Estivala la Teatrul de Vara ”Herastrau” al Teatrului de Revista „Constantin Tanase”

Pe 24 iunie a inceput la Teatrul de Vara ”Herastrau” Stagiunea Estivala a Teatrului de Revista „Constantin Tanase”, o veritabila Parada a Revistelor sustinuta de Catena. Astfel, in cadrul campaniei ”Catena sustine Teatrul Romanesc”, clientii fideli ai farmaciilor Catena obtin invitatii duble, gratuite, la reprezentatiile sustinute de indragitii artisti, in frunte cu Alexandru Arsinel, Vasile Muraru si Valentina Fatu, Adrian Enache, Sanda Ladosi, Alexandru Lulescu, Monica Anghel, Luminita Anghel, Oana Sirbu s.a. Fara a uita de baletul si orchestra Teatrului de Revista „Constantin Tanase” dirijata de Dan Dimitriu.

Toate acestea vor avea loc in fiecare week-end din luna iulie, incepand cu orele 20.00, accesul efectuandu-se la intrarea in Parcul Herastrau, zona Arcul de Triumf.

Iata programul spectacolelor incluse in Stagiunea Estivala 2017, care vor avea loc la Teatrul de Vara Herastrau si care sunt organizate de Primaria Municipiului Bucuresti, prin Teatrul de Revista “Constantin Tanase”.

Sambata 1 iulie, ora 20.00 – Aer bun! De Herastrau!
Duminica 2 iulie, ora 20.00 – Piei, drace!

Sambata 8 iulie, ora 20.00 – Vivat Revista!
Duminica 9 iulie, ora 20.00 – Euro Concert

Sambata 15 iulie, ora 20.00 – Lasa supararea-n hol!
Duminica 16 iulie, ora 20.00 – Hai, zambeste!

Sambata 22 iulie, ora 20.00 – Piei, drace!
Duminica 23 iulie, ora 20.00 – Euro Concert

Sambata 29 iulie, ora 20.00 – Aer bun! De Herastrau!
Duminica 30 iulie, ora 20.00 – Euro Concert

Remintim faptul ca, in vara lui 2016, timp de aproape doua luni la Teatrul de Vara „Herastrau” s-a jucat cu mare succes spectacolul muzical – umoristic „Hai, zambeste!”. Prin traditie, partener al acestui proiect cultural-artistic a fost Programul „Catena pentru Arta”. Astfel, cu sloganul ”Catena sustine artistii romani”, in cadrul campaniei ”Relaxare, ori la teatru, ori la mare” (10 iunie – 31 iulie 2016), Catena a oferit saptamanal cate 480 de bilete pentru 2 persoane la Teatrul de Vara „Herastrau”. Mii de clienti ai farmaciilor Catena au avut ocazia sa petreaca momente de neuitat alaturi de artistii Teatrului de Revista ”Constantin Tanase”, la superba gradina de vara, cea mai noua, cea mai mare (peste 2500 de locuri) si cea mai moderna din tara. Asa cum o vor face si in acum…