AUTOR 13 / SALA DALLES / 9-10 MAI

Spread the Love, come to AUTOR

In weekend, editia de primavara a targului de bijuterie contemporana AUTOR se pregateste sa te indragosteasca. De bijuterie, de artisti, de tine insuti.

Pe 9 si 10 mai la Sala Dalles, bijuteria contemporana din Romania e in plina efervescenta, iar asta se vede cel mai bine atunci cand artistii sunt fata in fata cu publicul, dar si cu atat de multi artisti din tari si medii creative diferite. Autor face acum parte din circuitul international, cu standarde la nivelul celorlalte evenimente din domeniu – Joya Barcelona, Legnica Polonia, Blickfang Viena etc – si cu designeri ce pot intra oricand in selectiile marilor galerii internationale de bijuterie contemporana.

AUTORii

Intrebarea pusa de AUTOR, “Will you?” a primit mult peste 150 de “DA”-uri, dar iata, dupa decizii ale juriului si saptamani de lucru, cine sunt cei pe care ii vei cunoaste in weekend la Autor:
Ag Art, Alexandra Nacu Jewelry, Alexandru Lupu, Alina Carp, Alina Constantin Ceramics, Alis Lalu, Alisa Letsius Jewelry, Alja Neuner, Ana Marchetanu, Ana Oglejan, Anca Pandrea, Andra Lupu, Andreia Popescu, Angelina Tsvetkova, Arina Nitulescu, Asia Petrovam, Assamblage School, Atelier Jamais by Rada Ureche, BashoU, Blick / Evgeniya Tsancov & Yana-Tankovska, C14 / David Sandu / Adina Marin / Irina Moise / Adelina Petcan, CHAN Po Fung, Chevalley Cedric, Cleopatra Cosulet, Corina Fakesch, Corina Mardari, CRISSARA JEWELRY, Davide Zambon, Elin Flognman, Elisabeth Habig, eMe by Mea Batis&Nuša Bernot, GI JEWELLERY BY ISABELA GROZA, Hana Karim, A 47-a by Ioana Ardelean , Irina Moise, Iza Visoianu / snob, Kalina Filcheva, Krama, Lauren Ryan, Liana Salagean, Lucienne, Maria Filipescu, Mariana Tanasescu, Marie-Eve G. Castonguay, MaryG. Design, Moogu / Andreea Mogosanu, MOST / Monica Stanescu Jewelry, My Precious Buzztard, Neva Balnikova, Nevers & Nadja Zerunian, Noha Nicolescu, Odette Lupu, Omri Goren, Paul Popa, Petcan Adelina, Polina Dimitrova, Raluca Buzura, Romana Topescu, Sébastien Carré, Secarea Gabriela, Simeon Shomov, Simona Ghiga, Steffi Goetze, The Awesome Project, T-SQUARED Tami Eshed, Utopic by Mona Vulpoiu, Vaggione Andrea,Velislava Bozhinova, Victor Pavlov, Vivasmith by Deborah Vivas, Ye-Jee Lee, YOSSEF NAOR / SOLO LINE.
AUTOR este o scena deschisa pentru toti cei care iubesc, creaza si poarta bijuteria contemporana, deci urca in lumina reflectoarelor si uita de barierele dintre lumi pentru doua zile consecutive, 9-10 mai, la Sala Dalles.

Recomandat de… Alexandrina Hristov

Ii recunosti oricand vocea, tablourile, versurile pline de subantelesuri si vocalele dulci: Alexandrina s-a nascut la Chisinau dar s-a lansat cu primul album in Bucuresti, in 2009. Stii ca in 2009 a fost si prima editie AUTOR? Iar noi nu credem in coincidente, ci in semne, asa ca sambata, in prima zi de Autor, Alexandrina va face propria selectie de bijuterii/artisti, pe care ii vei putea recunoaste apoi dupa placuta decorativa care atesta acest lucru. Si inca un semn: azi (5 mai), cand anuntam ca Autor+Alexandrina=love, e ziua ei.

Focus designer – Alina Carp

In 2011, Alina Carp a renuntat la cariera corporatista pentru o dragoste veche: bijuteria. Si nu a privit o clipa in urma – a studiat la Assamblage cu David Sandu si la Alchimia cu Ruudt Peters, iar din 2010 expune la evenimente internationale de renume: Gioielli in Fermento/Italia, Joya Barcelona, Sieraad – Olanda sau Alliages- Franta. In weekend, Alina vine cu o colectie spectaculoasa despre Ana lui Manole, povestita in texturi organice din rasini, retele fine de alama, otel si pigmenti.

Invitat special: Krama Institute of Contemporary Jewellery

In aceasta editie de primavara, invitatii speciali sunt din Grecia: Institutul de bijuterie contemporana Krama vine din Atena pentru AUTOR 13, pe 9-10 mai, la Sala Dalles, cu o selectie de lucrari ale studentilor absolventi ai scolii de bijuterie contemporana Krama.

Autor Magazine #2: The Loving Issue la Autor 13

Dupa o lansare glorioasa acum cateva zile la MNAC , vei putea cumpara al doilea numar al revistei Autor Magazine, The Loving Issue, in cadrul Autor 13, pe 9 si 10 mai, la Sala Dalles.
Primavara asta, Autor se joaca de-a Cupidon – aduce in acelasi loc bijuterii, povesti, creatori si idei, iar mai departe… dar ce se intampla mai departe trebuie sa vezi cu ochii tai! Pe 9 si 10 mai, la Sala Dalles, do your magic and the world will follow!

Programul targului: sambata 9 mai: 11.00 – 20.00 / duminica 10 mai: 11.00 – 20.00
Bilet de intrare: 10 lei
Parteneri strategici: HTC si MNAC
Eveniment promovat de Euforia.tv si GOLD FM si sustinut de ELLE
Parteneri media: The Institute, Zeppelin, ArtClue, igloo, Port.ro, Designist, Sensoarte.ro, Feeder.ro, FashionandBeauty.ro, Kukida, Visuell, Modernism.
Persoana de contact: Alexandra Badea / Telefon: +40 724 979 783 / Mail: [email protected]
www.facebook.com/AUTOR.jewelry / www.dautor.ro