Anul acesta, statuile vivante se muta in Crangasi!

Cea de-a V-a editie a Festivalului International de Statui Vivante va avea loc anul acesta in perioada 30 mai-1 iunie in Parcul Crangasi.

Cu teme de inspiratie din cele mai variate – „Regina Maria a Romaniei”, „Love story”, „Menuet”, „Seductie”, „Santa Lucia” sau „Contele si Contesa”, statuile care vor prinde viata prin intermediul actorilor Teatrului Masca vor scrie, o data in plus, istorie in peisajul teatral urban bucurestean. Personaje indragite, costume spectaculoase si jocul memorabil al unor actori de exceptie vor face din parcul Crangasi o adevarata sala de spectacole in aer liber.
„La implinirea a 25 de ani de existenta, revenim la misiunea noastra apostolica, aceea de a genera acte de cultura autentice pentru oamenii care au cea mai mare nevoie de teatru – cartierele departate de centrul Capitalei. Anul acesta vor fi cartierul Crangasi si sectorul VI, adica locurile in care suntem bine primiti, respectati, iubiti si asteptati. Publicul va putea admira, alege si aprecia caci va avea de unde, dar mai ales va putea vibra alaturi de povestile fascinante, tulburatoare adesea ale statuilor unei editii pe care o dorim mai presus de toate cele anterioare!”, declara Mihai Malaimare.
Invitatii editiei din acest an sunt trupe din Portugalia, Ucraina, Olanda, Macedonia si Bulgaria. Deschiderea oficiala a evenimentului va avea loc sambata, 30 mai, ora 17.00.
Detalii si program pe www.masca.ro.
Accesul publicului la eveniment este liber.

Organizator: Teatrul Masca
Organizat cu sprijinul: Primariei Sector 6, prin Centrul Cultural European Sector 6
Co-finantat de: UNITER, din incasarile speciale ale timbrului teatral
Partener media oficial: TVR
Parteneri media: Bucuresti FM, Romania Libera, Ziarul Ring, Curierul National, Sapte Seri, Zile si Nopti, Yorick.ro, Casamea.ro, Port.ro, PRwave.ro, Calendar evenimente, Woman2woman.ro, Lifeandthecity.ro, Redactia4fun.ro, Teatral.ro, Instilulmeu.ro, Senso Arte, Teatrul.com, TV City, LaRevista.ro, Ziarul Metropolis, Teatru.pro, Femeiastie.ro, Jurnaldebucuresti.com
Eveniment sustinut de: RTV