Veniti de luati licenta – la Aiurart

Expozitia absolventilor de la Universitatea Nationala de Arte, “Veniti de luati licenta”, este gazduita de Galeria Aiurart, Str. Lirei 21, si poate fi vizitata intre 26 iunie - 8 iulie 2013.

Coordonatoarea proiectului, lector univ. dr. Anca Boeriu si asist. univ. dr. Ioana Ciocan, au gandit expozitia impreuna cu studentii si cu gazdele de la Aiurart. “Timp de trei ani am imaginat, gandit si dezbatut impreuna cu studentii. Am cautat, impreuna cu asist. univ. dr. Ioana Ciocan, sa-I aducem pe fiecare in parte in postura de a descoperi un drum, o intentie, o impresie pe care doresc sa o redea. Descoperind impreuna modalitati interdisciplinare de exprimare vizuala si urmarindu-le progresul, pot spune ca lucrarile abosolventilor au marea calitate a sinceritatii si cautarii consecvente”. (lector univ. dr. Anca Boeriu)

Expozantii sunt : Valentin Dragu, Luminita Dumitrache, Mihaela Flueras, Monica Ghitescu, Razvan Hogea, Claudia Ilea, Ioana Mitrea, Radu Pop, Mihaela Socolovschi, Teodora Stegarescu, Ana Maria Tudor, Stefan Vasile, Andra Vlasceanu, Cristina Voicu si Cristiana Voinea.

Acest material va este oferit de Catena.
Realizator Ema Nicola.