SENSO bazART – prima editie

In pragul primaverii, Galeria Senso va ofera o expozitie-targ intitulata „SENSO bazART”, unde puteti sa gasiti lucrari de arta vizuala, decorativa si aplicata - idei minunate pentru cadouri speciale, pana la finele lunii martie 2022.

In perioada 22 februarie – 31 martie 2022, la parterul Galeriei Senso din Bucuresti (Calea Victoriei 12C) descoperiti lucrarile de grafica si de pictura semnate de Stanca Leu, Alexandru Miclos, Ana Andronic si Bogdana Contras. Iar obiectele decorative, de ceramica, de sculptura si piesele de bijuterie contemporana sunt realizate de Aniela Ovadiuc, Daniela Fainis, Alina Bancila, Dan Bancila, Raluca Buzura, Diana Iordache, Matei Crisan si Maria Filipescu.

"Anul trecut, atat expozitia cu titlul „Un Martie la feminin”, cat si cea denumita „OSTARA”, realizata cu ocazia sarbatorilor pascale, au constituit un real succes, fiind, in acelasi timp si un prilej de a prezenta diversitatea formelor de exprimare artistica la care recurg artistii invitati sau afiliati spatiului nostru expozitional, si un bun exercitiu de recontextualizare a lucrarilor artistilor din portofoliul Galeriei Senso. De aceea ne-am gandit sa facem un obicei din organizarea de astfel de expozitii tematice si sa-l numim „SENSO bazART”, pretext prin care sa facilitam o intalnire plina de sens estetic intre traditie si inovatie, intre arta vizuala si arta aplicata si, nu in ultimul rand, intre creatori de obiecte decorative, artisti cu discursuri vizuale elaborate si public, respectiv colectionari." (Ana Daniela Sultana, curator)

Acest material va este oferit de Programul Catena pentru Arta.
Realizator: Bogdana Contras