Oana Maria Cajal la Galeria Senso

Dupa mai multe expozitii deschise in America, Oana Maria Cajal isi prezinta picturile si afisele pentru prima data in Romania la Galeria Senso. Publicul bucurestean este invitat sa admire expozitia Just Imagine pana pe 3 octombrie 2015.

Expozitia Just Imagine la Galeria Senso

La vernisajul expozitiei Just Imagine a artistei Oana Maria Cajal au participat actorii Radu Beligan, Costel Constantin, Ioana Pavelescu, criticul de film Irina Margareta Nistor, directorul Institutului Cultural Roman Radu Boroianu, presedintele Uniunii Artistilor Plastici Petru Lucaci, si numeroase personalitati ale vietii culturale romanesti Sanda Manu, Adina Nanu, Eugenia Voda, Corneliu Vasilescu, Alexa Visarion, Simona Bondoc, Tania Filip, Tamara Cretulescu, Luminita Varlam, Domnica Tundrea, Livia Deacko, Carmen Musat, Domnita Stefanescu, Gavriil Pinte, Bogdan Cioaba, Sanda Visan, Mircia Dumitrescu, Anna Orban, Unda Popp, Catalina Opaschi, Milita Sion si Marian Condruz. Cuvantul de deschidere a fost sustinut de criticul de arta Dr. Doina Pauleanu, director al Muzeului de Arta din Constanta.

Acest eveniment a fost realizat cu sprijinul Catena Grup, prin Programul Catena pentru Arta.

Despre cariera artistei Oana Maria Cajal

Reputata autoare de piese de teatru, premiata pentru dramaturgie de UNITER, Oana Maria Cajal a devenit in ultimul timp un binecunoscut si apreciat artist plastic. Dupa ce numeroase piese de teatru i-au fost puse in scena pe continentul nord-american si a creat scenarii de film, la Montréal, unde locuieste de mai bine de 20 de ani, s-a reintors la pictura si desen avand deja la activ 6 expozitii personale si lansari ale unor albume de arta inedite: Dintr-odata, destul de recent, am realizat ca nu am destul timp pentru cat de mult as avea de spus. Am reinceput sa pictez. Imaginile sunt mai rapide decat cuvintele! Ardeam de nerabdare sa pictez viata sub toate infatisarile ei: frumusetea, disperarea, dumnezeirea, spaima, calmul, intunericul, lumina… Pictez ca sa va incit sa celebrati viata!

Acest material va este oferit de Programul Catena pentru Arta.

Realizator: Bogdana Contras
Editor: Stanislav Pescu
Fotografii: Cris Ardelean