Expozitia caritabila Arta pentru viata

Expozitia caritabila "Arta pentru viata" s-a deschis in foaierul Salii Media a Teatrului National Bucuresti. Sunt prezentate lucrarile donate de 30 de artisti si colectionari de arta, care vor fi licitate pe 21 februarie 2023, iar suma stransa va fi folosita pentru sustinerea bolnavilor din spitale. Minunata expozitie emana energia celor care doresc sa ajute cu tot sufletul.

Sunt expuse lucrarile artistilor: Ioana Antoniu, Marius Barb, Dalina Bădescu, Corneliu Brudașcu, Marius Burhan, Maxim Dumitraș, Mircia Dumitrescu, Elian Dana Fabini, Dorothea Fleiss, Doina Moisescu Herivan, Sorin Ilfoveanu, Marcel Lupșe, Rareș Lupu, Mircea Nechita, Carmen Olteanu, Constantin Pacea, Ion Pacea, Ștefan Pelmuș, Emilia Perșu, Vasile Pop Negreșteanu, Florica Prevenda, Radu Pulbere, Eugen Raportoru, Ramona Raus, Cristian Samfira, Elisabeta Sultan, Cornel Șurlea, Mirela Trăistaru, Monica Vasinca, Florentina Voichi.


“Arta izvoraste din cele mai profunde si mai autentice fibre ale vietii si se adreseaza celor care sunt legati de viata prin cele mai profunde si mai autentice fibre”, a spus la vernisaj criticul de arta Pavel Susara. “Expozitia nu s-a constituit doar ca un cumul de lucrari, ci ca o energie pusa laolalta din toate directiile. Cea mai importanta dimensiune a acestei expozitii este solidaritatea si natura ei umana, care definesc specia si existenta noastra pe pamant” marturiseste criticul de arta Pavel Susara.


Acest material va este oferit de Programul Catena pentru Arta.