Festivalul inimii romanilor, CATENA

Mii de spectatori, mari si mici la editia I a FESTIVALULUI INIMII CATENA din Oraselul Copiilor!

Un weekend plin de muzica, dans, distractie si voie buna, o seara pop-dance si o seara cu muzica popualra si de petrecere cu supervedete - Lidia Buble, Alex Velea, Pepe, Nicoleta Nuca, Nico, What’s UP, Stela Popescu si Alexandru Arsinel, Aneta Stan, Florin Vasilica si Grupul Teleormanul, Steliana Sima, Cristina Gheorghiu, Nicolae Datcu, Mihaela Gurau, Lavinia Goste si Marius Zorila, Bogdan Ionita si Romeo Zaharia, cu premii, concursuri, karaoke, tombola, flashmob!
Prima editie a Festivalului Inimii CATENA s-a incheiat duminica, in Oraselul Copiilor cu seara dedicata muzicii populare si de petrecere! Varu Sandel (actorul Sandu Pop) a fost amfitrionul spectacolului intitulat Inima de roman – o calatorie muzicala prin mai multe zone etno-folclorice ale Romaniei. Mii de spectatori i-au aplaudat pe marii actori Stela Popescu si Alexandru Arsinel, au cantat, au jucat si au dansat ore in sir impreuna cu Aneta Stan, Florin Vasilica si Grupul Teleormanul, Steliana Sima, Cristina Gheorghiu, Nicolae Datcu, Mihaela Gurau, Lavinia Goste si Marius Zorila, Bogdan Ionita si Romeo Zaharia.
Seara de sambata a fost dedicata vedetelor muzicii pop-dance Lidia Buble, Alex Velea, Pepe, Nicoleta Nuca, Nico si What’s UP, spectacolul de senzatie oferit de cei mai indragiti artisti ai momentului, fiind prezentat de Cosmin Natanticu si Catalin Neamtu.
A fost un week-end de vis organizat de Farmacia Inimii CATENA, in parteneriat cu Primaria Sectorului 4, plin de voie buna, distractie maxima, muzica si dans, cu vedete una si una, cu premii (”carucioare colorate indesate cu de toate”, mii de stegulete, ursuleti de plus si baloane colorate, cu produse exclusiv disponibile in farmaciile Catena, ”girafe” pentru masurarea inaltimii copiilor oferite de CATENA), karaoke si o mult-asteptata tombola unde s-au castigat doua tablete Galaxy Tab S2!.
FESTIVALUL INIMII CATENA vrea sa devina traditie si, cu siguranta, asa va fi!
Ne vedem anul viitor, la cea de-a II-a editie!
Evenimentul FESTIVALUL INIMII CATENA a fost organizat de Farmacia Inimii CATENA, in parteneriat cu Primaria Sectorului 4.