Seara de folclor si voie buna la FESTIVALUL INIMII!

Prima editie a Festivalului Inimii CATENA s-a incheiat duminica, in Oraselul Copiilor cu seara dedicata muzicii populare si de petrecere!
Varu Sandel (actorul Sandu Pop) a fost amfitrionul spectacolului intitulat Inima de roman unde mii de spectatori i-au aplaudat pe marii actori Stela Popescu si Alexandru Arsinel, au cantat, au jucat si au dansat impreuna cu Aneta Stan, Florin Vasilica si Grupul Teleormanul, Steliana Sima, Cristina Gheorghiu, Nicolae Datcu, Mihaela Gurau, Lavinia Goste si Marius Zorila, Bogdan Ionita si Romeo Zaharia.
A fost o calatorie muzicala prin mai multe zone etno-folclorice ale Romaniei, un week-end organizat de Catena si Primaria Sectorului 4, plin de voie buna, distractie maxima, muzica, dans, cu vedete, premii (carucioare colorate indesate cu de toate, produse, mii de ursuleti de plus si de baloane colorate, girafe pentru masurarea inaltimii copiilor oferite de CATENA), karaoke si o mult-asteptata tombola unde s-au castigat doua tablete!.
A fost o a doua seara de neuitat, prima – prezentata de Cosmin Natanticu si Catalin Neamtu, fiind dedicata vedetelor muzicii pop-dance: Lidia Buble, Alex Velea, Pepe, Nicoleta Nuca, Nico si What’s UP.
A fost un mare succes, FESTIVALUL INIMII CATENA vrea sa devina o traditie si, cu siguranta, asa va fi!
Ne vedem anul viitor!