”HARAP ALB” – o noua PREMIERA EVENIMENT la Teatrul „STELA POPESCU”, Palatul National al Copiilor

Va era dor de Harap Alb? Dar de Setila, Gerila, Flamanzila, Ochila, Pasari-Lati-Lungila? Cui nu ii este dor de asemenea minunatie de poveste pe care Ion Creanga v-a lasat-o mostenire voua si copiilor copiilor vostri?! Poate va amintiti ca Verde Imparat l-a rugat pe fratele sau, Craiul, sa-i trimita feciorii lui – trei la numar, sa-i cunoasca, sa-i vada – pentru ca el nu avea mostenitori... Bineinteles ca nu a ajuns la Palatul lui Verde Imparat decat Mezinul... Si, prin cate primejdii a trecut... Noroc ca l-au ajutat Sfanta Duminica, albinele, furnicile, auzim si de calul fermecat, cel care manca jaratec... Toata suflarea padurii i-a fost alaturi si l-a pedepsit pe Span, iar Harap Alb chiar s-a insurat, pana la urma, cu fata lui Ros Imparat! Si atunci sa vezi nunta!

Duminica, 19 februarie 2017, orele 11.00 la Sala Mare a PALATULUI NATIONAL al COPIILOR (Bulevardul Tineretului nr. 8 – 10) are loc PREMIERA OFICIALA a spectacolului de balet pentru copii „HARAP ALB”, cea mai noua productie a Teatrului STELA POPESCU.

Acest balet clasic – adaptare dupa basmul marelui povestitor Ion Creanga – poarta semnatura maestrului Stefan Soare (regia, coregrafia si ilustratia muzicala). Scenografia apartine Vioricai Petrovici.

Urmatoarele reprezentatii sunt programate la SALA MARE a PALATULUI NATIONAL al COPIILOR astfel:
Luni 20, 27 februarie, ora 10.00
Marti 21, 28 februarie, ora 10.00

Acest nou balet va va cuceri. Are o coregrafie academica, dar cu inflexiuni de dans contemporan; ilustratia muzicala este o calatorie incitanta, de la lumea barocului, trecand prin scoala venetiana, pana la muzica moderna; decorurile, costumele te fac sa intelegi ca lumea de basm inseamna tinerete fara batranete! – a spus Smaranda Oteanu Bunea, Director General si Director Fondator al Teatrului „STELA POPESCU”.

Inceputul de Stagiune al Tetarului „STELA POPESCU” (Palatul National al Copiilor) a fost unul in forta! In ianuarie a avut loc premiera musicalului „CHIRITA LA IASI” de Roman Vlad, o productie muzicala de exceptie, cu participarea marii actrite STELA POPESCU in rolul principal. Regia primului spectacol – eveniment al Stagiunii 2017 inspirat de piesa lui Vasile Alecsandri a fost semnata de Dan Tudor, coregrafia de Stefan Soare, iar scenografia de Viorica Popovici.

Biletele se pot achizitiona on line pe: http://www.startickets.ro/event.php?id=9610
sau la Casa de Bilete a PALATULUI NATIONAL al COPIILOR
Pret bilet: 15 lei

Teatrul „STELA POPESCU”
Palatul National al Copiilor, Bulevardul Tineretului 8 – 10, Bucuresti
Telefon: 021.331.11.33
Email: [email protected] / [email protected]
[email protected]
http://www.teatrulstelapopescu.ro/