Concertul Charles Aznavour se va sustine pe 28 Aprilie 2016 la Romexpo

Charles Aznavour va sustine mult asteptatul concert in Bucuresti pe 28 Aprilie 2016. Programat initial pentru luna Februarie, spectacolul a fost amanat printr-o decizie comuna a staff-ului maestrului si a organizatorului roman, din motive logistice. Aceasta decizie a survenit dupa vizita efectuata de catre staff-ul tehnic al maestrului in luna ianuarie, pentru a decide exact amplasarea scenei si a locurilor pentru public, cunoscut fiind faptul ca maestrul Aznavour isi doreste publicul foarte aproape e scena, intr-o atmosfera intima.

Maestrul Charles Aznavour se afla intr-un turneul restrans, ce se desfasoara in doar cateva din capitalele europene, care cuprinde, spre marea bucurie a fanilor romani, si spectacolul de la Romexpo de pe 28 Aprilie 2016. Evenimentul istoric poarta numele “One Night Only” si este o ocazie unica de a-l asculta pe Charles Aznavour cantand piesele sale iubite pe scena, intr-un spectacol dedicat publicului sau din Romania.

TOATE BILETELE ACHIZITIONATE PENTRU SPECTACOLUL DIN 20 FEBRUARIE ISI PASTREAZA VALABILITATEA.

Pentru toti cei care doresc sa achizitioneze bilete la spectacol, acestea se gasesc online pe www.bilete.ro, www.eventim.ro, www.salapalatului.ro si pe site-ul www.VreauBilet.ro, precum si la casa de bilete a Salii Palatului, din reteaua Bilete.ro (Oficiile Postale, magazinele InMedio si Germanos).

Despre Charles Aznavour

Cunoscut ca si Frank Sinatra al Frantei, Charles Aznavour este cel mai valoros si apreciat artist francofon al tuturor timpurilor, celebrul critic muzical Stephen Holden numindu-l zeul pop-ului francez. Indiscutabil cel mai cunoscut armean al timpului sau, Charles Aznavour a fost denumit in 1988 de catre CNN si publicul Time Online – enterteinerul secolului din toata lumea. A fost declarat ca si interpretul extraordinar al secolului in urma voturilor din toata lumea, intrecandu-i pe Elvis Presley si Bob Dylan.

Nascut in 1924 in Paris, dintr-o familie muncitoare de armeni, Shahnhour Varinag Aznavourian, cunoscut sub numele de Charles Aznavour, isi incepe calatoria artistica inca de la varsta de 9 ani, cochetand cu actoria. Abia in adolescenta alege sa devina cantaret, iar in 1946 este descoperit de Edith Piaf pe care o si acompaniaza in turneele ei din Franta (inclusiv in celebrul Moulin Rouge) si Statele Unite.

De-a lungul timpului a colaborat cu Edith Piaf, Fred Astaire, Frank Sinatra (Aznavour a fost unul dintre putinii cantareti europeni invitati sa cante cu el), Andrea Bocelli, Bing Crosby, Ray Charles, Bob Dylan (a spus despre Aznavour ca este printre cei mai mari interpreti live pe care i-a vazut), Liza Minnelli, Elton John, Dalida, Serge Gainsbourg, Josh Groban, Petula Clark, Tom Jones, Shirley Bassey, Jose Carreras, Laura Pausini, Nana Mouskouri si Julio Iglesias.

Cu zeci de premii la palmares atat in lumea muzicii, cat si cea a filmului, Charles Aznavour porneste in ultimul sau turneu din cariera. Un om cu o viata artistica exceptionala, cu o cariera de neclintit ce a parcurs decenii, ajunge pentru o singura noapte in Bucuresti pentru a-si intari renumele si a demonstra unicitatea experientei ce inseamna un concert live sustinut de cel mai mare artist francez in viata.