Taramul povestilor, o poveste muzicala de Stelian Milu la Teatrul EXCELSIOR

Vineri, 16 octombrie, ora 18.00, la Teatrul Excelsior, va avea loc premiera spectacolului Taramul povestilor de Stelian Milu, dedicat copiilor cu varsta intre 3 si 12 ani. Personajele pline de farmec, coborate din basme chiar pe scena Teatrului Excelsior, va vor purta, cu entuziasm, intr-o calatorie muzicala prin lumea lor.

“Sa incepem sa povestim, povestile sa le impartasim, cu intreaga lume sa le impartim, caci suntem si mai buni si mai cinstiti daca le stim.”

Repertoriul Teatrului Excelsior se va imbogati in luna octombrie cu un nou spectacol, de fapt o poveste muzicala pentru cei mici, pusa in scena de Stelian Milu. Odata ajunsi pe Taramul povestilor, copiii vor intra pe nerasuflate in suita micutei Roua, pe care nu o vor scapa din priviri pana la finalul calatoriei sale. Alaturi de ea, se vor bucura de fiecare reusita, de fiecare intalnire cu personaje familiare lor, si vor fredona cantecele jucause, care ilustreaza caracterul fiecarui erou.

Spectacolul ilustreaza lupta dintre bine si rau prin aducerea in prim plan a invataturilor primite de la parinti si bunici prin intermediul povestilor copilariei. Personajele acestui taram sunt chiar cei mai indragiti eroi si eroine din basme: Cenusareasa, Motanul Incaltat, Rapunzel, Frumoasa Adormita, Alba ca Zapada, Aladin si Jasmine, Hansel si Gretel, Craiasa Zapezii, care impreuna ne arata ca binele invinge intotdeauna raul, chiar daca pentru asta iti trebuie rabdare si perseverenta.

Regia spectacolului Taramul povestilor este semnata de Stelian Milu, muzica ii apartine lui Jolt Kerestely, iar versurile regretatului George Popovici.
Actorii care dau viata si farmec personajelor: Cosmina Dobrota, Annemary Ziegler, Ciprian Cojenel, Silvana Ionescu, Iulia Vasilescu, Emilian Marnea, Jassmine Cristina Glodeanu, Stelian Milu, Marian Radulescu, Tudor Pirvu.

Taramul povestilor
poveste muzicala de Stelian Milu

Roua – Cosmina Dobrota
Bunica / Vrajitoarea Urgia – Annemary Ziegler
Cele 4 spirite – Tudor Pirvu, Stelian Milu, Marian Radulescu, Emilian Marnea
Motanul Incaltat – Ciprian Cojenel
Cenusareasa – Iulia Vasilescu
Aladin – Emilian Marnea
Jasmine – Jassmine Cristina Glodeanu
Hansel – Tudor Pirvu
Gretel – Annemary Ziegler
Mastera – Silvana Ionescu
Alba ca Zapada – Jassmine Cristina Glodeanu
Cei 7 pitici – Marian Radulescu, Stelian Milu, Ciprian Cojenel, Iulia Vasilescu, Tudor Pirvu, Emilian Marnea, Annemary Ziegler
Scufita Rosie – Iulia Vasilescu
Lupul – Stelian Milu
Frumoasa Adormita – Jassmine Cristina Glodeanu
Printul – Emilian Marnea
Rapunzel – Iulia Vasilescu
Craiasa Zapezii – Silvana Ionescu

Regia: Stelian Milu

Categoria de varsta: 3 – 12 ani
Durata spectacolului: 1 h 15 min

Mai multe detalii si noutati despre spectacolele si programele Teatrului Excelsior sunt disponibile pe Facebook si pe site-ul nostru http://www.teatrul-excelsior.ro.