Ion Iancut – pictura

Dupa lansarile albumelor de referinta pentru arta romaneasca, Marcel Guguianu Marturii despre arta si viata - schite si aforisme, continuand cu Simfonia lumii - opere din lumea intreaga, Constantin Marinete Scara la cer, Timpul lui Otto Briese si Mai aproape de Sidney Geist, Luciana Valentina Stanciu va invita sa descoperiti o noua dimensiune a artistului incontestabil Ion Iancut - pictura.

In exclusivitate, sculpturile care l-au facut celebru vor fi insotite de desen intr-un album impartit in cinci capitole. Pe langa suportul digital, operele vor putea fi vizualizate in cadrul evenimentului de deschidere a celei mai noi galerii de arta din Bucuresti – Galeria Sigma.

Va asteptam joi, 17 septembrie 2015, ora 17, pe strada Luigi Cazzavillan nr. 12, la un eveniment inedit, unde amprentele tendintelor mitologice vor fi prezente in doua dimensiuni, pictura si sculptura. Alaturi de autoarea si istoricul de arta Lucia Valentina Stanciu, vor lua cuvantul sculptorul Ion IANCUT si criticul de arta Florin Colonas.

Expozitia de pictura si sculptura poate fi vizitata in perioada 17 septembrie – 10 octombrie 2015, la Galeria Sigma din strada Luigi Cazzavillan nr.12, sector 1, Bucuresti.