Viva la Fiesta!

V for Vintage se pregateste de FIESTA!
PE 16 si 17 mai, la Sala Palatului, editia V for Vintage cu numarul 14 vibreaza in ritmuri de Fiesta. Carnavalul de la Rio meets “Diavolul se imbraca de la Prada” si asta, cu siguranta, e un eveniment de neratat.

Culoare, energie, miscare, toate reinterpretate in cheie stylish, contemporana, sunt ingredientele celor doua zile de evenimentului. V for Vintage Fiesta te asteapta cu ateliere de creatie ale designerilor romani care au pregatit colectii capsula inspírate de tematica, colectionari de vintage autentic si prieteni loiali, mereu alaturi de V for Vintage: Molecule F & Friends, Band of Creators, Moja – cu totii intra in weekend-ul 16-17 Mai in ritmul de salsa, samba si Fiesta. Mesajul lor e unul cat se poate de firesc: We are cool even when we are happy!

Te-ai surprins fredonand “La vida loca” a lui Ricky Martin? Ti-ai dorit intotdeauna sa porti mai multa culoare dar nu ai indraznit? Foarte bine – e momentul sa te amuzi si sa descoperi ca Fiesta poate fi cool. Iar ca sa te asiguri ca esti pe maini bune, in scena intra nume serioase, cum sunt de exemplu, invitatii speciali Oana Lupas, Iutta, Cooperativa Franklin 9 si Lia Aram.

Ca de fiecare data, V for Vintage nu renunta la lucrurile bune cu care si-a obisnuit publicul si fara de care nici cea mai nonconformista Fiesta nu se poate desfasura pe deplin:
– o zona de lounge cum nu ai mai vazut vreodata la Sala Palatului, cu food&treats delicioase, care sa iti alimenteze energia de care ai nevoie pentru doua zile de shopping in ritm de Salsa.
– o tombola amuzanta dar, desigur, cat se poate de serioasa, cu premii oferite de expozantii V for Vintage Fiesta.

Un lucru e cert: la V for Vintage Fiesta nu te plictisesti nicio clipa, iar designerii romani si curatorii de piese vintage vor face sa se cante un Olé! pentru fiecare descoperire pe care o faci la standurile lor.

Un dress code Fiesta si un motto indraznet –”Think less, act more!” – completeaza un eveniment intens si plin de neprevazut. Intra in joc, blazarea nu se mai poarta!

www.vforvintage.ro
#vintagefiesta #vforvintage14