Teatrul Masca – Gala aniversara 25 de ani

Duminica, 24 mai, ora 18.00, la aniversarea celor 25 de ani de la infiintare, Teatrul Masca va propune un eveniment inedit in peisajul teatral romanesc: o gala aniversara, un periplu de doua ore prin 20 de spectacole, dar si o imagine a vietii fascinante din culise.

O gala ca a noastra ar putea deveni o traditie, de ce nu, dar inainte de asta isi propune sa devina un simbol, acela al existentei in teatrul romanesc a slujitorilor scenei carora nu le place mersul in turma, la adapostul conditiei de meserias, ci inotul in contra suvoiului ca semn al efortului creator. O gala ca a noastra nu ar trebui ratata!, declara Mihai Malaimare.

Lansat ca singurul teatru de gest, pantomima si expresie corporala din Romania, Teatrul Masca nu s-a dezmintit si a fost in decursul celor 25 de ani de existenta promotorul mai multor actiuni neconventionale. Evenimente precum Targul de Jucarii, Festivalul International de Statui Vivante, Festivalul Masti Europene la…Masca sunt doar cateva dintre proiectele de anvergura prin care Teatrul Masca a ramas in inimile iubitorilor de teatru si cultura de toate varstele.
Sambata 23 mai, ora 13.30 la Romexpo va avea loc lansarea Albumului aniversar MASCA 25.
Detalii pe www.masca.ro.

Parteneri media: TVR2, Bucuresti FM, Romania Libera, Ziarul Ring, Curierul National, Sapte Seri, Zile si Nopti, Yorick.ro, Casamea.ro, Port.ro, PRwave.ro, Calendar evenimente, Woman2woman.ro, Lifeandthecity.ro, Redactia4fun.ro, Teatral.ro, Instilulmeu.ro, Senso TV, Teatrul.com, TV City, LaRevista.ro, Ziarul Metropolis, Teatru.pro, Femeiastie.ro, Jurnaldebucuresti.com