CRACIUN LA SAVOY

CRACIUN LA SAVOY - PREMIERA la Teatrul de Revista Constantin Tanase, un SPECTACOL dedicat SARBATORILOR de IARNA cu INVITATI - SURPRIZA
Craciun la Savoy, cea mai noua Premiera a Teatrului de Revista “Constantin Tanase” va avea loc duminica 7 decembrie 2014, ora 19.00 la Sala Savoy (Calea Victoriei nr. 33).
Din distributie fac parte Alexandru Arsinel, Adriana Trandafir, Ana Maria Donosa, Adrian Enache, Sanda Ladosi, Daniel Iordachioae, Oana Sarbu, Alin Gheorghisan, Bianca Sarbu, Mara Bratu, Letitia Roman, Sophia si Iuliana Nistor.
Conducerea muzicala este semnata de dirijorul Dan Dimitriu, iar excelentele reprize de dans si de balet sunt sustinute de Ansamblul de Balet al Teatrului de Revista Constantin Tanase (coregrafia: Cornel Popovici).
Scenografia apartine Anei Iulia Popov, iar aranjamente muzicale sunt semnate de compozitorul Dan Dimitriu.
Regia este semnata de CEZAR GHIOCA.
Craciun la Savoy este un spectacol de exceptie dedicat special Sarbatorilor de iarna, care se va juca in luna decembrie, dupa urmatorul program: duminica 7 decembrie (PREMIERA OFICIALA), sambata 13 decembrie si duminica 21 decembrie. Toate spectacolele incept la ora 19.00.
Multumim pentru atentia si aprecierea acordate evenimentelor si activitatii Teatrului de Revista Constantin Tanase si va asteptam la spectacolele stagiunii 2014-2015.