Garana 2010 – Funky Growl I

Scopul declarat al formatiei este acela de a face publicul tanar sa aprecieze sunetele moderne si sa descopere talentele lumii muzicale.

Cu aceasta intentie au pus bazele formatiei, in primavara anului 2009, Petre Iontescu, Gabriel Almasi, Catalin Plitea si DJ K-lu. Nu dupa mult timp, li s-au alaturat Lucian Nagy, Paul Eugen Lutyi, Tavi Scurtu si Utu Pascu. Proiectul lor muzical are influente din diverse genuri: de la hip-hop la funk si jazz, de la soul la mixajele ultimului val de DJ.

Petre Ionutescu este foarte activ pe scena muzicala romaneasca; abordeaza o gama larga de genuri – muzica clasica alaturi de orchestre simfonice, jazz, blues, hip-hop, acid-jazz, reggae. Este totodata unul dintre fondatorii Blazzaj.

Gabriel Almasi este compozitorul unor piese pentru instrumente solo, pentru orchestre, muzica de camera si muzica electronica. Actualmente este doctorand in muzica electronica si profesor la Facultatea de Muzica din Timisoara. Utu Pascu a colaborat cu: Blazzaj, KUMM, JAIS, Baumann, Acum, Johnny Bota, Lucian Ban, Alex Hardy, Tony Kuhn. Tavi Scurtu este si el o prezenta foarte activa atat pe scena timisoreana, cat si in numeroase concerte in tara si strainatate. Lucian Nagy a cantat si inregistrat cu numerosi maestri ai jazzului: Eldad Tarmu, Henry Skipper Franklin, Brian Torff, Gyarfas Istvan, Paul de Castro.

Alin Constantin – DJ K-lu a reusit sa imbine curiozitatea pentru arta mixajului cu pasiunea pentru muzica, avand succes de public atat in cluburi cat si in festivaluri. Daniel Dorobantu este un artist audio – vizual electronic, cu multiple colaborari cu orchestre simfonice din tara.