“Dragobetele saruta fetele” – editia a a IV-a

Asociatia Bucurestiul meu drag impreuna cu Muzeul National al Satului "Dimitrie Gusti" si Hotelul InterContinental va invita la vernisajul celei de a patra editii a expozitiei de fotografie “Dragobetele saruta fetele” in ziua de 22 februarie 2015, ora12.00, in Sala „Gheorghe Focsa”.

Denumita si „Cap de primavara”, „Sant Ion de primavara” sau „logodnicul pasarilor”, Dragobetele aduce bucurie si buna dispozitie. Este o sarbatoare a dragostei, momentul cand natura se trezeste, iar oamenii intra in rezonanta cu ea.

Fotografiile expuse au fost selectate in urma unui concurs organizat de Asociatia Bucurestiul meu drag si jurizat de Mirela Momanu – coordonator expozitii Asociatia Bucurestiul meu drag, Eli Driu – fotograf si Andreea Chiru – fotograf si psihoterapeut. Primele cele mai bune 3 fotografii vor fi premiate de catre Hotelul InterContinental.

Expozitia “Dragobetele saruta fetele” va putea fi vizitata de miercuri pana vineri, in perioada 22 februarie – 15 martie 2015, intre orele 09:00 – 17:00, in Sala „Gheorghe Focsa”, Sos. Kiseleff nr. 28.

www.muzeul-satului.ro


Asociatia Bucurestiul meu drag
www.orasul.ro