Stela Popescu, mereu iubita si nicicand uitata…

Teatrul de Revista Constantin Tanase a gazduit unul dintre cele mai asteptate evenimente dedicate marii actrite Stela Popescu: spectacolul aniversar Stela la 80 de ani de viata si peste 55 de ani de cariera.

Regia este semnata de binecunsocutul Gelu Colceag, iar scenografia si costumele senzationale de Boby Dinulescu.

Chiar daca personajul principal este Stela, indragita actrita a Teatrului de Revista este sarbatorita pe scena de partenerul sau aproape de–o viata, Alexandru Arsinel. Cu momente comice, cuplete si quiproquo-uri savuroase, cu monologuri si recitaluri muzicale, cei doi mari actori dovedesc inca odata ca, fara ei, Revista nu ar exista. Si ca isi merita pe deplin superlativele acordate de marele public: Cei mai iubiti actori, Cei mai de incredere romani, Cei mai iubiti romani

Stelei Popescu si lui Alexandru Arsinel le dau replica tinerii si talentatii actori Ana Maria Donosa si Cristian Simion care, la randul lor au partituri foarte reusite. Asemeni recitalurilor celor doua soliste Sanda Ladosi si Bianca Sarbu.

Momentele de dans ale baletului Teatrului de Revista Constantin Tanase (coregrafia Cornel Popovici) fac ca tabloul sa fie unul special, cu toate ingredientele succesului unui spectacol de Revista care va tine multa vreme de-acum incolo capul de afis al stagiunii curente si al celor ce vor urma. Pentru ca Stela e Stela….

Realizator: Oana Georgescu

Foto: Cristina Ardelean