Si veni barbatul la femeie

Emotionanta aceasta poveste de inceput de dragoste, scrisa de Semion Zlotnikov si tradusa de Bogdan Budes. Tot el semneaza si regia acestui spectacol, interpretat cu curaj de Mihaela Sirbu si Lucian Pavel.

O seara ploioasa, un inceput de poveste

Ce frumos incepe aceasta piesa… cu o femeie singura, intr-un fotoliu, ascultand o melodie ruseasca …e trista, e melancolica, reflecteaza? Nu stim. Dar o bataie in usa o trezeste din reverie si de acolo…incepe dansul.

Daca ar exista dragoste, ar suna ca Cesaria

El e singur, divortat, un copil, a suferit, acum se teme. Ea e singura, divortata, un copil, a suferit si acum vrea o relatie normala, un tata pentru copii si apoi nepoti. El e cam timid dar ea preia controlul. Daca ar exista dragoste, spune el….ar suna ca Cesaria Evora cantand Historia de un Amor.

Va las sa urmariti piesa, merita, mai ales daca nu vreti sa stati acasa intr-o seara mohorita de toamna. Aceasta poveste va va face sa zimbiti, sa radeti, va va da curaj si speranta!

Indrazniti, se poate, par sa strige intr-un glas cei doi. Sper din tot sufletul sa va convinga ca da, exista o a doua sansa pentru oricine. Cu conditia sa-i dai drumul iubirii sa-ti intre in casa si sa n-o gonesti daca vrea sa ramana!

Si veni barbatul la femeie este o productie Teatrul de Arta Bucuresti si Teatrul Fara Frontiere
Cu: Mihaela Sirbu si Lucian Pavel

Traducerea din limba rusă și regia: Bogdan Budes

Scenografia: Raluca Chelaru

Mișcarea scenică: Andreea Duța

Materiale video: Stefania Maftei

Design afis: Carmen Nistor

Acest material va este oferit prin programul Catena pentru Arta
Realizatori: Mihaela Moldoveanu
Oana Georgescu