“Sfarsitul lumii” la Teatrul Nottara

Cu ocazia implinirii unui an de existenta, Teen Media a organizat la Teatrul Nottara (Sala „ Horia Lovinescu ”) un spectacol eveniment intitulat „ Cronica unui rasarit de soare avortat ” sau „ Paparazzi ” de Matei Visniec.

Un preview pentru sfarsitul lumii, dupa cum afirmau protagonistii. „Ce ai face daca soarele nu ar mai rasari niciodata?! Daca trenul nu ar mai pleca din gara desi tu ti-ai cumparat deja bilet, daca cersetorii nu ti-ar mai cere nimic, daca tu ar trebui sa mergi in continuare la serviciu desi nimeni nu ar mai avea nevoie de tine, daca atunci cand ai merge la restaurant chelnerul ti-ar cere sa achiti nota desi nu va mai exista „ maine ” ?!

„ Paparazzi ” este un spectacol despre viata fiecaruia dintre noi care isi pierde sensul atunci cand nu mai exista o sursa de lumina.

„ Actorii ” sunt oameni obisnuiti care au ales sa isi petreaca timpul liber invatand ce inseamna actoria, ajutati fiind de Victoria Dicu, Mihai Calota ( actori TNB ) si de alti profesionisti din domeniul teatrului. Dupa trei luni de munca ei au urcat pe scena. Unii chiar au hotarat ca asta e vocatia lor, altii au ales sa faca aceste cursuri ca un hobby.Cert este ca dupa acest spectacol, toti raman cu o poveste de spus mai departe.

Oana Georgescu