Sergiu Nicolaescu, regizor, actor …nemuritor !

Sergiu Nicolaescu ramane in istoria cinematografiei romane unul din cei mai mari realizatori de film. "Dacii" (1967), "Mihai Viteazul" (1971), "Atunci i-am condamnat pe toti la moarte" (1971)," Cu mainile curate" (1972), "Osanda" (1976), "Nea Marin, miliardar" (1978), "Ciuleandra", sunt doar cateva dintre filmele care l-au facut nemuritor.
Sensotv.ro va ofera un material filmat acasa la Sergiu Nicolaescu, in urma cu cativa ani, de catre Alina Anton, realizatorul care a reusit sa il provoace pe Maestrul Nicolaescu la o discutie despre Omul Nicolaescu.

Sergiu Nicolaescu a murit.
In decembrie, senatorul a avut un mesaj emotionant in parlament. “Vreau sa va multumesc pentru acesti patru ani minunati pe care i-am petrecut impreuna, in care dumneavoastra mi-ati daruit stima si consideratie, simtaminte pe care si eu vi le datorez. Mai am putini ani de trait si mi-am dorit sa-i termin in profesia mea, pentru acest lucru nu am participat la alegeri. Vreau sa va spun un sincer «La revedere!» si vreau sa va spun in acelasi timp «La multi ani!» si sarbatori fericite”, a spus Nicolaescu de la tribuna Senatului, in ultima sedinta a actualei legislaturi, fiind aplaudat de cei prezenti.