InnerSound 2014 – Festivalul International de Arte Noi

In perioada 17- 20 septembrie 2014 la ArCuB, Universitatea Nationala de Muzica Bucuresti, InSpayer Batistei, Modulab si CNDB are loc cea de-a treia editie a Festivalului International de Arte Noi InnerSound.
InnerSound, un proiect indraznet

Initiatorii InnerSound sunt trei compozitori ce includ in creatia lor artele vizuale si performance-ul: Sabina Ulubeanu, co-director artistic, este si fotograf, Diana Rotaru, co-director artistic, este membra a grupului sincretic SeduCant, Catalin Cretu, director executiv, este artist multimedia.

InnerSound reprezinta platformă puternica de promovare a tinerilor compozitori, instrumentisti, fotografi, artisti vizuali si regizori, incluzand de asemenea artisti de renume international – Alexandru Tomescu, Henry Vega, Anat Spiegel, Dublin Sound Lab, Irina Ungureanu, Barbara Lüneburg, Marko Ciciliani, Controllar, Matei Ioachimescu, Ana Topalovic, Gabriel Bebeselea, Irinel Anghel, Laura Buruiana.

Tema celei de-a treia editii: Vortex

Spirala ritmului accelerat al lumii in care traim devine sursa de inspiratie si este reflectata in mix-ul de evenimente inedite ale Festivalului.

Artele noi, experimentul, combinatia de muzica noua si muzica veche, suprapunerile video-foto-sunet in instalatii si performance-uri inedite sunt lucrurile de care publicul se va putea bucura in cele patru zile de festival. InnerSound este singurul festival din Romania care dedica o seara filmului mut de scurtmetraj, cu o coloana sonora gandita de compozitori contemporani si interpretata live sub bagheta dirijorului Gabriel Bebeșelea.

Acest material va este oferit de Catena.
Realizator Ema Nicola.