Dan Puric prezinta “Made in Romania” la Sala Rapsodia

Purtand semnatura originala a lui Dan Puric , acest spectacol, lansat in decembrie 2001 la Sala Rapsodia a fost si ramane o provocare a reputatului actor si regizor, ca si a tinerei sale trupe, adresata atat artei spectacolului romanesc, cat si propriilor performante din spectacolele sale anterioare: "Pantomimia", "Toujours l'amour" si "Costumele!".

“Made in Romania” este o irezistibila si savuroasa insiruire de asa-zise povestioare muzicalo-moralizatoare care surprind si incanta spectatorul prin ineditul desfasurarii, prin haz si dezinvoltura.
Amalgamate intr-un stil inconfundabil chiar de catre Dan Puric, “story-urile” se dizolva pe nesimtite unele in celelalte si se revarsa in sala de spectacol starnind relaxare si buna dispozitie.

“Made in Romania” devine pentru arta fara cuvant – in care este neintrecut Dan Puric – expresia profund originala a unei creatii unice pentru spatiul cultural romanesc, in care intruchiparea candida a bucuriei jocului este sublimata teatral in degajari energetice greu de cuantificat.

Gesturile sacadat-mecanice ale luptatorilor sunt intrepatrunse de valsul idilic al mirilor, intr-un amalgam, unde fluxul combinatiilor nu mai surprinde pe nimeni. Miza spectacolului este aceea de a extrage
imagini cheie, cu o functie mnemotehnica excelent valorizata si de a sintetiza in acelati timp nota de specificitate. Spectacolul plin de umor si laconice povesti pline de haz, este o viziune romaneasca asupra sufletului lumii.