Cabina artistelor – ArCuB

ArCuB, Centrul de Proiecte Culturale al Primariei Municipiului Bucuresti, ofera publicului spectator un nou spectacol, in regia tanarului regizor Alexandru Mazgareanu.

Piesa aleasa apartine cehului Arnost Goldflam, actor, scenarist si dramaturg contemporan. Este o comedie amara despre viata lipsita de satisfactii a patru actrite dintr-un teatru de provincie, textul reprezentand o oferta generoasa in privinta partiturilor pentru interprete.

Monologurile sunt baza actiunii, conflictul dramatic este fragil construit, dar textul atrage prin dezvaluiri mai putin cunoscute din culisele vietii teatrale. Fiecarui personaj i se defineste biografia marcata de nemultumiri personale, dar si de bucurii, biografie pe care trebuie sa o lase in culise cand intra in lumina reflectoarelor.
Cele patru interprete, din generatii diferite, creeaza parca un singur personaj, actrita, in etape diferite din viata si din cariera, sugerand caracterul efemer al acestei meserii, in care trecerea de la ingenua la femeia in varsta se face fara sa bagi de seama.

Costumele sunt realizate de Alexandra Boerescu. Interpreteaza: Coca Bloos, Ioana Anastasia Anton, Roxana Ivanciuc, Alexandra Fasola, Sorina Stefanescu.