Bega Blues Band II

Johnny Bota are o bogata activitate ca profesor, instrumentist si compozitor. Este vicepresedinte al Asociatiei romane de jazz si o prezenta activa pe scenele de jazz, a festivalurilor cat si in turneele Filarmonicii Banatul. Pe parcursul carierei a obtinut numeroase premii si diplome, atat in tara cat si in strainatate. Este cel ce a infiintat cea dintai facultate de jazz si pop din Romania.

Lucian Nagy, desi foarte tanar, este unul dintre cei mai promitatori saxofonisti ai momentului. A colaborat cu Eldad Tarmu, Henry ‘The Skipper’, Franklin, Paul de Castro, Gabriel Rosati, Brian Torff, Gyarfas Istvan, Blazzaj… A participat la workshop-uri sustinute de Bob Franceschini, Dave Liebman, Rick Condit, Larry Harlow…

Lica Dolca, de cand a aparut pe scena muzicala, a fost tobarul preferat al mai multor muzicieni de rock si jazz. Este unul dintre tobarii de marca din Timisoara, alaturi de Eugen Gondi, Puba Hromadka sau Misi Farkas. Alex Man, chitaristul trupei, se alatura cu succes celor cinci muzicieni, asigurand impreuna un spectacol de succes.