Am bicicleta. Caut sot! / Kalabazi

Kalabazi este povestea unei tinere excentrice si cochete care dorește sa se casatoreasca. Prin urmare ea organizeaza un concurs cu doi spectatori.... Acestia au fost nevoiti sa treaca printr-o serie de provocari incredibile! Dar sarmul irezistibil al artistei si acrobatiile pe bicicleta ei galbena ii seduce definitiv.

Un amestec de circ, clovnerie si poezie

Artista elvetiana Jessica Arpin a venit pentru prima data in Romania, la Sibiu. Spectacolul Am bicicleta. Caut sot! unul extrem de provocator isi pune publicul in fata unor situatii comice, a unor probe practice dintre cele mai hazlii. Este un amestec de circ, clovnerie si poezie ce poate fi tradus in toate limbile, de la dialectul napoletan si portugheza pana la limba inuit sau japoneza.

Remarcabil este modul in care artista (elvetianca dupa tata, brazilianca dupa mama) reuseste sa se faca inteleasa de public, ea rostind aproape perfect cuvinte, propozitii si fraze in limba romana.

Jessica Arpin a studiat circul si clovneria la Geneva si Montreal. Spectacolele sale sunt apreciate de publicul de toate varstele pentru ca vorbesc despre dragoste cu umor irezistibil, poezie, acrobatii, zambate, stari si interpretari magice.

Kalabazi – peste 500 de reprezentatii in 18 tari, 8 limbi, 23 de dialecte

Acest spectacol prezentat in limbile engleza, franceza, italiana si romana cu ocazia FITS 2014 se bucura de un succes extraordinar in intreaga lume. Si asta datorita Jessicai Arpin, o artista cu o personalitatea debordata. Nascuta in Brazilia, Salvador, Bahia si crescuta in Elvetia, la Loussane si Geneva, ea este, asa cum tine mereu sa precizeze, artist de circ, clovn, comediana si exploratoare! A plecat apoi in America si a urmat apoi cursurile Scolii Nationale de Circ din Montreal, Canada.
Talentele sale, sarmul, plurivalenta si maniera in care isi concepe si isi prezinta show-urile au propulsat-o pe Jessica Arpin, o veritabila One Women Show, pe scenele din intreaga lume.

Multumiri Programului CATENA pentru ARTA

Realizator: Oana Georgescu
Foto: Oana Georgescu