Vacanta de vara cu Excelsior se muta in Parcul Carol

Incepand cu data de 3 iulie si pana pe data de 30 august 2015, programul Vacanta de Vara cu Excelsior, initiat de Teatrul Excelsior, se va desfasura in Parcul Carol, pe Aleea Principala. Copiii, parintii si bunicii sunt asteptati in fiecare weekend, intre orele 18.00 – 22.30, la spectacole de teatru, momente de dans, jonglerii, cantece, filme si alte surprize.

Teatrul Excelsior a demarat, in 30 mai 2015, seria de evenimente in aer liber dedicate copiilor si tinerilor, sub titulatura Vacanta de Vara cu Excelsior. Programul a avut loc initial pe esplanade Teatrului Excelsior, dar datorita numarului crescand de spectatori, organizatorii au decis schimbarea locatiei. Astfel, odata cu debutul lunii iulie, Vacanta de Vara va poposi in Parcul Carol.

Printre invitatii nostri de pana acum s-au numarat: Trupa Hodoronktronk, Trupa OKaua, Compania de Teatru pentru Copii si Adolescenti si Clubul Copiilor sector 4, Attitude Ballet, Trupa de dans Pasitos, Clubul Copiilor sector 6, Trupa de teatru As a Colegiului National “Gheorghe Lazar” Bucuresti (sectiunea gimnaziu) si Asociatia Culturala “Andart”, Clubul de Teatru pentru Copii Mezzetino, Trupa Turavura, Teatrul “Ion Creanga”, solistii Mihai Constantinescu si Natalia Guberna.

Va reamintim ca in fiecare seara, de vineri pana duminica, vor avea loc, de la ora 21.00, proiectii de filme romanesti pentru copii si tineri. Parintii si bunicii vor avea ocazia sa revada filme care le vor adduce zambete pe buze si vor avea sansa de a vedea cu alti ochi peliculele care le-au colorat copilaria.

Totodata, in spatiul care va gazdui evenimentele mai sus-mentionate va fi amenajat si un targ de produse destinate micilor spectatori. Fiti alaturi de noi in aceasta calatorie prin vara pentru a descoperi ce surprize v-a mai pregatit Teatrul Excelsior!

Programul evenimentelor din cadrul Vacantei de vara cu Excelsior este disponibil pe site-ul teatrului si pe pagina noastra de Facebook.

Mai multe detalii si noutati despre spectacolele si programele Teatrului Excelsior sunt disponibile pe Facebook si pe site-ul nostru http://www.teatrul-excelsior.ro.