Un weekend stylish si relaxant la MATERIA

Weekend-ul acesta, pe 4 si 5 martie, iti dam intalnire la Grand Hotel du Boulevard cu noile colectii de primavara ale designerilor romani creatori in piele.

MATERIA este un eveniment concept: da, un targ de design contemporan in piele, dar si un loc special, cu atmosfera, idei si energie creativa. Iata cateva dintre surprizele – gandite ca mici evenimente colaterale – pregatite pentru cei care ne trec pragul in acest weekend.

Cornerul creat de Department Store by Elle te asteapta cu un concurs savuros de primavara: get in touch si intri automat in competitia care iti poate aduce un obiect stylish din selectia curatoriata de DepartmentStore.ro.

Nu uita sa treci pe la Glamour, ca sa rasfoiesti ultimul numar al revistei, in timp ce iti savurezi cafeaua preferata, pe care tocmai ai ales-o de la standul Two Minutes. Iar daca iti faci un selfie cu revista Glamour si il postezi pe Instagram, poti sa castigi o geanta din noua colectie a unui designer prezent la MATERIA.
Iata care sunt designerii cu care te intalnesti la MATERIA: Alexandra Abraham, Anco-lette, Anna Fellini, Atelier 437, Siameza Atelier, Atribut, DaDa, Bogdan Deliu, Edita Lupea, Fandacsia, Giuka, Lady Magpie, Laura Olaru, Le DOT, Lemnia, Letitia Pintilie, Essentials by Lia, Lucienne, Luwa, Lyria , Millisimo, DBOL – Design by Oana Lupas, DST Leather, Otilia Flonta, Rena, Roncea Sebastian Design, Simina Filat, Snob., Verogia, Wild Inga, YVY, Zuriell.

Vizitatorii trebuie sa voteze brandul preferat descoperit la MATERIA, pentru ca Premiul Publicului ii da sansa sa castige un obiect realizat de designerul care le-a atras cel mai mult atentia.

MATERIA reprezinta evenimentul dedicat creatorilor si designerilor care lucreaza in piele sau au ca material principal de creatie pielea.
Creat si sustinut de Platforma Autor, MATERIA este primul targ contemporan de design in piele care isi propune sa devina in lumea creatorilor in piele ceea ce Autor este in bijuteria contemporana: o platforma dedicata designerilor si creatorilor care lucreaza in piele sau au ca material principal de creatie pielea. MATERIA este un eveniment independent, de sine statator, unde participarea se face pe baza de selectie.
Orar MATERIA:
Sambata 4 martie: 11.00 – 20.00
Duminica 5 martie: 11.00 – 20.00
*pretul unui bilet de intrare: 10 Lei

Senso Arte este partener media al evenimentului.
Auzit la: Radio Guerrilla
Parteneri media: Elle, Department Store by ELLE, Molecule-F, Glamour, Life.ro, Igloo, The Institute, IQads, Designist, BucharestGentlemanMagazine, art7.fm, Sensoarte, vocea.biz, Bucharest City App, Antalis, Grup Transilvae, Baiatul cu Flori.