Timeless city Istanbul & faces

Ambasada Republicii Turcia la Bucuresti impreuna cu Muzeul National al Satului ,,Dimitrie Gusti” si Filialele Bucuresti ale Uniunii Democrate Turce din Romania si ale Uniunii Democrate a Tatarilor turco-musulmani din Romania va invita luni, 2 martie 2015, la ora 18.00, in H. H.Stahl, la vernisajul expozitiei de fotografie "Timeless city Istanbul & faces" a fotografului turc Mustafa Dedeoğlu.

Nascut in Istanbul, in 1978, Mustafa Dedeoğlu a inceput sa fie preocupat de fotografie inca din 2006, iar cu timpul simplul interes s-a transformat in pasiune. In fotografiile sale prioritare sunt compozitia si povestea, dar si valoarea emotionala a imaginii. Stilul sau fotografic este in primul rand o reflectare a personalitatii si a filosofiei artistului.

Expozitia “Timeless city Istanbul & faces” este rezultatul a opt ani de munca (2007-2015) si intentioneaza sa reflecte atmosfera de poveste, unica a Istanbulului – oras peste care au trecut in timp diferite culturi, dar care si-a pastrat mereu silueta maiestuoasa. Fotografiile lui Mustafa Dedeoğlu nu ne arata Istanbulul modern, ci ne duc spre strazile de la periferie, spre colturi ascunse, nestiute ale orasului si spre locuitorii sai.

Expozitia “Timeless city Istanbul & faces” va putea fi vizitata in perioada 2 – 15 martie 2015, intre orele 09:00 – 17:00, in H. H.Stahl, Sos. Kiseleff nr.30.

Mai multe informatii:
Muzeul National al Satului ,,Dimitrie Gusti”
Biroul Relatii Publice: 021.317.91.03/178
www.muzeul-satului.ro