Stefan Banica – Concert Extraordinar de Craciun 2017 15 si 16 decembrie, Sala Palatului

Stefan Banica va continua si in acest an traditia Concertelor Extraordinare de Craciun, pentru al saisprezecelea an consecutiv, cea mai longeviva productie muzicala din Romania. Concertele din acest an vor avea loc pe 15 si 16 decembrie, ora 19:30, la Sala Palatului.

Stefan Banica este singurul artist roman care se impune de 16 ani incoace cu una dintre cele mai mari si complexe productii muzicale din Romania, devenita traditie – Concertele Extraordinare de Craciun.

Concertul de Craciun are in spate o echipa de peste 150 de oameni si o munca sustinuta ce incepe cu cel putin sase luni inaintea evenimentelor din decembrie. Este o productie grandioasa care a devenit un veritabil reper in showbiz-ul romanesc si care a deschis drumuri si pentru alti artisti romani.

Performanta lui Stefan Banica este cu atat mai mare cu cat, dupa cincisprezece ani neintrerupti de Concerte de Craciun, sustine in continuare, in fiecare an, cel mai mare numar de spectacole la Sala Palatului si vinde cele mai multe bilete la show-urile sale de Craciun, spectacolele desfasurandu-se de fiecare data cu casa inchisa.

Ma bucur sa ne revedem pentru pentru al saisprezecelea an consecutiv la Concertele Extraordinare de Craciun de la Sala Palatului – a declarat Stefan Banica. Traditia continua! Anul acesta, pe langa piesele consacrate, pe care publicul le asteapta de fiecare data, vom include in playlist-ul concertelor de Craciun si cantece noi, de pe noul meu album – Picat din Luna – ce va fi lansat in luna octombrie. Pe 15 si 16 decembrie va astept la Sala Palatului cu o productie ampla, cu o orchestra inedita, scenografie spectaculoasa, dans, invitati-surpriza si, mai ales, cu emotie si energie. Le multumesc tuturor celor care au facut posibila aceasta traditie, ce implineste 16 ani, insumand 63 de concerte sold-out si peste 315.000 spectatori la Sala Palatului. Multumesc publicului fidel, unii dintre spectatori fiind prezenti in fiecare an la aceste concerte, in marea noastra familie de Craciun.

Biletele se gasesc la Sala Palatului, Librariile ”Adevarul”, ”Mihai Eminescu”, ”Humanitas”, ”Carturesti”, la Statia de Metrou Unirii 1, in Magazinele Orange, Vodafone, Germanos, Domo, Diverta, in oficiile Postei Romane, in magazinele Inmedio semnalizate Bilete.ro si online, pe: vandbilete.ro, bilete.salapalatului.ro, bilete.ro, blt.ro, eventim.ro.
Info la: 0722408143, 0745171770, 0761478756

Concertele de Craciun de la Sala Palatului din Bucuresti vor fi precedate de un turneu national de amploare, desfasurat in perioada 23 octombrie – 9 noiembrie, care va promova noul album “Picat din Luna” – cel de-al saisprezecelea album de autor si care va cuprinde 12 orase: Pitesti (23 octombrie), Craiova (24 octombrie), Timisoara (25 octombrie), Oradea (26 octombrie), Ramnicu Valcea (30 octombrie), Brasov (31 octombrie), Alexandria (1 noiembrie), Constanta (2 noiembrie), Galati (3 noiembrie), Bacau (6 noiembrie), Buzau (7 noiembrie), Chisinau (9 noiembrie),
Mai multe detalii despre turneu:
https://www.facebook.com/pg/StefanBanicaOfficial/events/?ref=page_internal

Actor, compozitor, interpret, regizor, producator, moderator tv, cu o cariera de peste 30 de ani, Stefan Banica este unul dintre cei mai complecsi si iubiti artisti din Romania. Show-urile sale, ce-i poarta amprenta inconfundabila, sunt unice in intreg showbiz-ul romanesc. Cel care deschis drumul productiilor si proiectelor muzicale de amploare din Romania, a atins recorduri de neegalat in cariera sa de peste 30 de ani in muzica, teatru, film si televiziune si a inregistrat adevarate recorduri cu ocazia Concertelor sale de Craciun – peste 60 de concerte sold out la Sala Palatului – cea mai longeviva si complexaa productie muzicala din Romania, cu o traditie de 15 ani. A lansat 15 albume de autor, premiate cu 5 Discuri de Aur si 2 Discuri de Platina. Cu zeci de videoclipuri muzicale de mare succes lansate, cu peste 30 de roluri in film si teatru si cu nenumarate alte premii si distinctii ce i-au recompensat activitatea artistica si care vin in completarea palmaresului sau impresionant, Stefan Banica reprezinta un veritabil brand in show-biz-ul romanesc.

Mai multe informatii despre concertele de Craciun, despre noul album “Picat din Luna” si despre turneul national, puteti gasi aici:
https://www.facebook.com/StefanBanicaOfficial
https://www.instagram.com/stefanbanica.official
https://www.stefanbanica.ro