Spectacolul „Lampio si grauntele de lumina” deschide anul la Teatrul „Stela Popescu”

In luna ianuarie, noi reprezentatii cu spectacolul „Lampio si grauntele de lumina”, productie recenta prezentata de Primaria Municipiului Bucuresti prin intermediul Teatrului „Stela Popescu” vor avea loc la Sala mica a Palatului National al Copiilor. Acest spectacol incantator, care a generat entuziasmul celor mici la fiecare reprezentatie va fi prezentat sambata, 13 ianuarie, la ora 11.00 (bilete pe www.bilete.ro) si sambata, 27 ianuarie, tot la ora 11.00 (bilete pe www.mystage.ro).

La aceste spectacole sunt asteptate familiile cu copii, pentru ca micii spectatori au toate sansele sa isi gaseasca pe scena un nou supererou, care reuseste sa-si atinga scopul prin cunostere si perseverenta. Deviza sub care se petrec toate intamplarile povestii noastre : „Poti straluci doar atunci cand faci ceea ce iti place cu adevarat!”
„Lampio si grauntele de lumina” este o poveste delicata si plina de sensibilitate, o istorie originala, adaptata si dramatizata pentru copii, in regia lui Tony Adam, dramatizata de Victoria Patrascu si cu o scenografie semnata de Cristian Marin.

Isi da concursul corpul de balet al Teatrului Stela Popescu, coordonat pentru acest proiect de cunoscutul coregraf Ioana Macarie.

Lampio este un licurici care si-a pierdut lumina. Nu stie unde si cand, dar este convins ca trebuie sa o gaseasca. Altfel, ce ar mai fi un licurici pe Pamant fara lumina? Si uite asa apar miracole, magie, prieteni, provocari , iar cautarile micului nostru personaj nu se opresc pana nu isi descopera menirea in viata, pentru ca el asta cauta, de fapt. Micul Lampio este erou intr-o poveste terapeutica despre curaj, determinare, talent si descoperirea propriei valori. Este un spectacol care trebuie vazut cu sufletul, locul in care oamenii traiesc cele mai mari transformari. Alaturi de Lampio veti cunoaste si alti licurici, dar si pe monstrul deznadejdii si pe uimitoarea Hope, pasarea sperantei. Esentiale sunt, insa, lectiile de viata pe care fermecatorul nostru prieten, Lampio, trebuie sa le invete ca sa ajunga in Cetatea Viselor, locul unde poate afla care ii este menirea.