Si veni barbatul la femeie deschide stagiunea, in premiera, la Teatrul de Arta Bucuresti

Teatrul de Arta Bucuresti deschide stagiunea cu un nou spectacol de teatru, in premiera. Si veni barbatul la femeie, un text rusesc ( Semion Zlotnikov) cu o poveste de viata, va avea premiera joi, 18 septembrie, ora 20.15.

O comedie acidulata, o farsa plina de replici stralucitoare, o privire amuzata asupra unui cuplu care vrea sa o ia de la capat, spectacolul Si veni barbatul la femeie este o incursiune in universul casnic al zilelor noastre…
Dina si Victor (Mihaela Sirbu si Lucian Pavel) sunt trecuti de patruzeci de ani, divortati, si fiecare are cate un copil dintr-o fosta casatorie. Trecuti de patruzeci de ani nu e o varsta la care viata ia sfarsit. Asa ca prietenii lor comuni, Jora si Judith, incearca să le vina in ajutor stabilindu-le o intalnire. Victor se prezinta acasa la Dina intr-o seara ploioasa de sambata. Vor reusi ei sa treaca peste dezamagirile si temerile inspirate de trecut? Vor sti ei sa se lase pana la capat imbolnaviti de o speranta noua? Cand viata o poate lua de la capat… sau nu.

Din distributie fac parte Mihaela Sirbu si Lucian Pavel, scenografia este semnata de Raluca Chelaru, iar miscarea scenica de Andreea Duta.
Acesta este primul spectacol in regia lui Bogdan Budes, cunoscut ca traducator al mai multor piese de teatru din dramaturgia rusa si nu numai, absolvent al Facultatii de Regie.

Mihaela Sirbu si Lucian Pavel, colegi de generatie la ATF, au jucat impreuna cu succes la Teatrul Studentesc Podul in spectacolul Doi pudeli, un text de acelasi Semion Zlotnikov. Aceiasi doi actori, acelasi autor, acum la Teatrul de Arta.

Aflat pe strada Sfantul Stefan la numarul 21, Teatrul de Arta Bucuresti este un teatru independent, care a fost infiintat in 2010 la initiativa actorului George Constantinescu. TAB este un teatru aflat in prima linie a ofensivei teatrelor independente deopotriva producator de spectacole si gazda a unor evenimente de arta. Teatrul isi asteapts spectatorii intr-o atmosfera calda si placuta, cu intimitatea si cu farmecul ce il degaja. Comoditatea este asigurata de cele 75 de fotolii visinii, autentice de teatru, ce dau salii un aer elegant si incarcat de emotie.

In noua stagiune a Teatrului de Arta se vor regasi concerte, spectacole de teatru, spectacole pentru copii, o noua premiera la inceputul lunii Octombrie si participarea in Festivalul National de Teatru.