Regizorul care a montat „Corteo” la Cirque du Soleil vine pentru prima data in Romania

In 2005, Daniele Finzi Pasca concepe si regizeaza renumitul Corteo la Cirque du Soleil, spectacol care a fost vazut pana azi de peste trei milioane de spectatori.

Un an mai tarziu imagineaza si pune in opera a XX-a ceremonie de inchidere a Jocurilor Olimpice de Iarna de la Torino, productie pentru care a fost distins cu Swiss Award in the Show Bussiness 2006.

In 2014 Daniele Finzi Pasca a fost solicitat sa creeze ceremonia de inchidere a Jocurilor Olimpice de la Soci.

Anul acesta, pentru prima oara in Romania, este invitata in Festivalul National de Teatru, Compania Finzi Pasca din Elvetia cu spectacolul Donka – O scrisoare catre Cehov in regia lui Daniele Finzi Pasca – eveniment vizual, un spectacol de dans, acrobatii, jonglerii si echilibre fragile extrem de ofertant.

Singurele reprezentații cu spectacolul Donka au loc in zilele de 29 si 30 octombrie, de la orele 20:30, la sala Studio a Teatrului National Bucuresti.

O intanire care nu trebuie ratata!

Nu pierdeti aceasta unica ocazie de a va intalni cu regizorul Daniele Finzi Pasca si spectacolul sau Donka – O scrisoare catre Cehov, considerat de catre saptamanalul britanic The Stage The Best Performance si The Greatest Moment of the Year 2012.