Premiera spectacolului “Visul unei nopti de vara”, la Teatrul Vienez de Copii

Vineri, 12 octombrie 2018, la orele 19.00, va avea loc la Bucuresti premiera spectacolului “Visul unei nopti de vara” de William Shakespeare, intr-o distributie inedita, in spiritul Teatrului Vienez de Copii.

Evenimentul va avea loc in Centrul Vechi al capitalei, la Sala Rapsodia (str. Lipscani nr. 53).

Spectacolul Visul unei nopti de vara va fi prezentat publicului intr-o serie de 11 reprezentatii. Premiera va fi urmata de spectacole in zilele de 13, 14, 15, 19, 20 octombrie (orele 19.00), 23 octombrie (orele 11.00 si 19.00) si 3 noiembrie (orele 11.00 si 19.00).

Visul unei nopti de vara este o comedie romantica plina de magie si de exuberanta, in care lumea oamenilor se confunda cu aceea a fiintelor miraculoase. Ca de fiecare data, Teatrul Vienez de Copii aduce in peisajul cultural romanesc piese din marea dramaturgie universala, pastrand linia clasica a personajelor, dar imprimandu-le suflul nou al inocentei varstei si viziunea regizorala a tinerilor lor instructori, actori profesionisti, indrumati de actrita si regizoarea austriaca Sylvia Rotter.

Teatrul Vienez de Copii si-a inceput activitatea in Romania in anul 2006 si are ca scop dezvoltarea emotionala si a abilitatilor de comunicare ale copiilor si adolescentilor, prin intermediul teatrului. Dupa sase luni in care urmeaza cursurile noastre, copiii isi probeaza iesirea in fata publicului intr-o experienta unica pentru dezvoltarea lor si, speram, de neuitat pentru publicul nostru.

Suntem cu totii pasionati de teatru si credem in puterea teatrului de a imbunatati calitatea vietii noastre, chiar daca suntem actori profesionisti sau nu. Teatrul influenteaza felul in care ne exprimam si comunicam cu ceilalti. Am fondat aceasta asociatie avand credinta ca putem construi o lume mai buna pentru copii si adolescenti, declara Sylvia Rotter – Presedinte si fondatoare al Teatrului Vienez de Copii.