Expozitia Poduri Europene la Galeria Apollo

In data de 16 septembrie 2010, ora 19:00 va avea loc expozitia de Arta Feminina Contemporana „Poduri Europene" cu prilejul incheierii celei de-a opta editii a atelierului de creatie de la Eforie Sud organizat de Fundatia Fildas Art si Asociatia Femeilor Creatoare in Arta Plastica din Romania.

Va invitam sa ne onorati cu prezenta la Galeria Apollo din Bucuresti, B-dul Nicolae Balcescu nr.2, locul unde va fi vernisata aceasta expozitie.

Vernisajul face parte dintr-un sir lung de manifestari care isi propun sa evidentieze segmentul feminin creator de la primele sale manifestari si pana in prezent, subliniind contactele permanente pe care le-a avut si le are cu miscarea creatoare feminina din Europa.

Mai mult decat atat, proiectul nostru urmareste relatiile si evolutia interferentelor dintre arta plastica feminina romaneasca si cea europeana. Scopul organizatorilor este sa creasca interesul publicului pentru creatiile artistice feminina si sa sprijine actiunea de cunoastere a operelor lor.

In afara artistelor care au participat la atelierul nostru de creatie de la Eforie Sud, din aceasta expozitie mai fac parte si artiste reprezentative pentru arta romaneasca, printre care amintim prezenta doamnelor Viorica Iacob, Alma Redlinger, Olga Morarescu Marginean, Silvia Radu, Geta Caragiu, Manuela Botis si a regretatei Rodica Lazar.

Participa 35 de artiste europene, dintre care 20 din Romania si 15 din Bulgaria, Franta, Germania, Serbia, Turcia.
Vor fi expuse 16 sculpturi si 88 de piese de pictura, grafica si arta decorativa.

Va asteptam joi, 16 septembrie 2010, la Galeria Apollo (B-dul Nicolae Balcescu, nr.2) pentru a va bucura de un eveniment cultural deosebit.