Premiera de Gala la Sala Palatului: filmul romanesc „Octav” cu Marcel Iures

Filmul romanesc Octav, cu Marcel Iures in rolul principal, va avea Premiera de Gala pe data de 4 octombrie, la Sala Palatului din Bucuresti, incepand cu ora 19:00.

Lung-metrajul regizat de Serge Ioan Celebidache, este o coproductie Romania — Marea Britanie, realizata cu sprijinul Centrului National al Cinematografiei, iar producator este Adela Vrinceanu Celebidachi.

La eveniment va participa intreaga echipa, alaturi de regizorul Serge Ioan Celebidachi, producatorul Adela Vrinceanu-Celebidachi, directorul de imagine Blasco Giurato si actorii din film: Marcel Iures, Victor Rebengiuc, Andi Vasluianu, Lia Bugnar, Ioan Andrei Ionescu, Maria Obretin, Stefan Velniciuc, Mihai Dinvale, Roxana Guttman, Silviu Biris, Dana Rogoz, Alexandru Mandu, Alex Bogdan, Eric Aradits, Alessia Tofan, etc..

Publicul prezent va fi intampinat, inca de la intrare, cu o inedita expozitie de fotografie, realizata in premiera pentru Romania, in care vor descoperi imagini din arhivele personale ale actorilor. O ocazie extraordinara pentru iubitorii de film de a-i observa pe protagonistii din „Octav” in diferite ipostaze inca din primii ani de viata, pana in prezent.

Biletele la Premiera de Gala sunt puse in vanzare in reteaua Eventim si pe eventim.ro. Pretul unui bilet este de 60 lei (categoria I); 40 lei (categoria II); 30 lei (categoria III). Filmul Octav este clasificat cu AG (Audienta Generala).

Lansarea oficiala in cinematografe a filmului va avea loc pe 6 octombrie 2017.

Teaserul filmului, creat de Good Hands, poate fi urmarit aici:
https://youtu.be/33ERKW3Ot4Y

Mai multe detalii despre filmul Octav, se gasesc si pe Pagina de Facebook:
https://www.facebook.com/filmul.octav

Foto: Adi Marineci