Opera Comica pentru Copii scoate la vanzare biletele la spectacolul “Flautul Fermecat”

Incepand cu 31 martie, spectatorii Operei Comice pentru Copii vor putea achizitiona bilete la cele 20 de reprezentatii ale urmatoarei premiere din stagiunea curenta, opera “Flautul fermecat”, de W.A. Mozart, libret J. E. Schikaneder. Aceasta productie poarta semnatura regizorului Cristian Mihailescu, a scenografei Viorica Petrovici si a coregrafului Catalin Caracas, conducerea muzicala fiind asigurata de dirijorul Ciprian Teodorascu.

Opera ilustreaza povestea tanarului print Tamino, care, in cautarea iubitei sale, iese din noapte spre lumina, calauzit de trei copii. Cu ajutorul flautului sau fermecat, el trece cele trei probe importante: Tacerea, Focul si Apa. Rasplata va fi pe masura: va intra alaturi de Pamina in templul inteleptilor. Atotputernica Regina a Noptii va fi astfel invinsa de tinerete, iubire si adevar.

Biletele la premiera anterioara, musical-ul Peter Pan, s-au epuizat inaintea premierei, iar la cele 17 spectacole programate, gradul de ocupare a fost de 100% (6719 bilete vandute si 7208 spectatori in sala).

Anul acesta, Opera Comica pentru Copii pregateste prima editie a Festivalului “Hänsel si Gretel”, eveniment ce reuneste nu mai putin de 22 de spectacole, in perioada 3-10 aprilie, precum si alte doua noi productii: “Fetita cu chibrituri” (balet, premiera pe 5 iunie) si “Münchhausen”, de Dan Dediu (opera, premiera are loc in cadrul Festivalului International “George Enescu”). Biletele se pot achizitiona prin reteaua bilete.ro – cu 48 de ore inainte de spectacol – si de la casa de bilete a Operei Comice pentru Copii (Calea Giulesti nr. 16) – cu o ora inaintea inceperii spectacolului – in limita locurilor disponibile.