Opera Comica pentru Copii adera la campania nationala “Artistii pentru Artisti”

Opera Comica pentru Copii se implica activ in campania socio-culturala lansata de UNITER, “Artistii pentru artisti”.

Sambata, 28 martie 2015, de la ora 11, Opera Comica pentru Copii va relua unul dintre cele mai apreciate balete din repertoriu, Cenusareasa, in regia si coregrafia Corinei Dumitrescu.

Sufletele sensibile dobandesc vigoare impreuna. Participam cu bucurie la acest demers socio-cultural, avand convingerea ca impreuna, prin actul artistic, putem aduce un zambet pe chipul, dar si in sufletul unor artisti, acesti copii frumosi ai templului pe care, uneori, il numim teatru, a declarat soprana Felicia Filip, managerul Operei Comice pentru Copii.

Campania Nationala Artistii pentru artisti a fost initiata in anul 2002, cu scopul sensibilizarii opiniei publice in vederea strangerii de fonduri pentru artistii varstnici, cu probleme de existenta si sanatate din toata tara. Campania are loc anual, in intervalul martie – aprilie, definit ca o perioada a solidaritatii teatrale, intrucat data de 27 martie este consacrata Zilei Mondiale a Teatrului.

Prietenii adevarati, precum este doamna Felicia Filip, sunt cei care iti ofera cele mai frumoase si calde surprize. Gentila si frumoasa la suflet cum este si in fiinta, mi-a facut o mare bucurie cand m-a sunat si mi-a propus ca si Opera Comica pentru Copii sa joace un spectacol in beneficiul Campaniei Artistii pentru artisti. Bun venit in familia UNITER!, a declarat Ion Caramitru, presedinte UNITER.

Biletele se pot achizitiona prin reteaua bilete.ro, la magazinele Inmedio si Germanos, la oficiile Postei Romane din Bucuresti, la casieria Salii Radio si a Palatului Copiilor. Cu o ora inaintea inceperii spectacolului – in limita locurilor disponibile – acestea se pot procura si de la casa de bilete a Operei Comice pentru Copii (Calea Giulesti nr. 16).

Dupa musicalul Peter Pan, jucat de 17 ori cu casa inchisa, anul acesta, Opera Comica pentru Copii pregateste trei noi productii: Flautul fermecat, de W.A. Mozart (opera, premiera pe 24 aprilie), Fetita cu chibrituri (balet, premiera pe 5 iunie) si Aventurile Baronului Münchhausen, de Dan Dediu (opera, premiera are loc in cadrul Festivalului International George Enescu).

Iata materialul Senso Arte dedicat Baletului Cenusareasa de la Opera Comica pentru Copii:

https://Sensoarte.ro/lifestyle/Copilul-tau-3163/baletul-de-buzunar-cenusareasa